Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
23 900 000 Ft
569 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
23,9 M Ft
569 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 773 5504
ReferensSzőke Péter
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás

42 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Figyelem Befektetésre kiválóan alkalmas lakás Csepel csillaghegyen keresi új gazdáját.
Az ingatlan Csepel központjához közel, a csendes, zöldövezeti Csillagtelep városrészen található. A lakás egy 2004-ben épült, három szintes ház első emeleten helyezkedik el, melyhez tartozik egy közös használatban levő babakocsi es kerékpár tároló is. A ház mögött egy közös használatban levő grillezővel felszerelt parkosított kert került kialakításra.

Az ingatlanba belépve egy tágas folyosóra érkezünk. A bejárattal szemben a klímával felszerelt nagy nappali található, melyből egy hálószoba nyílik. A nappaliból egy 4 nm nagyságú hangulatos teraszra érkezünk, mely remek kikapcsolódási lehetőséget kínál. A konyha és a nappali között egy átadó ablak lett kialakítva. A konyhában található bútor és a klíma a vételár részét képezi.
A lakás fenntartási költsége, rendkívül kedvező. A társasházban házközponti fűtés van kialakítva egyedi merővel. 

Az ingatlanhoz teremgarázs tartozik, mely külön helyrajzi számon szerepel. Télen-nyáron egyaránt kényelmet es biztonságot nyújt a gépjármű számára,ennek az ára (1 Mft)

A közelben minden pár percen belül elérhető: bölcsőde, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszok, közértek, benzinkút, valamint egy nagy Tesco is.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020