Eladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobásEladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobás
Eladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobás
23 900 000 Ft
569 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobás
Eladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobás
23,9 M Ft
569 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 469 3186
ReferensBagoly Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Gubacsipuszta, Budapest, 2 szobás

42 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálom ezt a csendes otthont a XX.-ik és XXI.-ik kerületek ölelésében aminek a közelében Igényesen kialakított új gyógyfürdő is van.
A Duna partjától csupán 300m-re helyezkedik el ami egy kellemes sétával 3 perc alatt elérhető.
BKV-val 5 percen belül Pesterzsébet városközpontjában, vagy Csepelen, Szent Imre téren 7 perc alatt lehetünk.
A Keleti Pályaudvar S25-ös elővárosi gyorsvasúttal 17 perc, amitől nagyon közelinek hat.

A lakás a 4 szintes ház 2. emeletén van.
Az épületen belül nyáron is kellemes hűvös fogad a vastag téglafalaknak köszönhetően, innen meglepően tágas lépcsházból közelíthető meg az új otthon.
A versenyzongorát a szállítók is kényelmesen vihetik fel.

A lakásba biztonsági ajtón keresztűl jutunk be, majd az előszobán át, egy 30 m2-es társasági helyiségből álló közösségi teret látunk ami magában fogalalja a nappalit, az étkezőt és az un. amerikai konyhát is.
Ezen kívűl egy 10m2-es hálószoba társul hozzá, amiben egy gardróbszekrény is könnyen elfér elnyelve a ruhákat, így ennél több szekrény pazarlás lenne.

Kellemes meleget gázkonvektorral érjük el valamint a jól szigetelő műanyag nyilászáróknak köszönheten hatékony a jelenlegi fűtési rendszer.
A melegvízet pedig elektromos bojler biztosítja.
A lakás rendelkezik vízórával ezért kedvező a közös költség mértéke is úgy, hogy céltartalékképzés is van benne a későbbi felújításokra.

Ezt a lakást nem javaslom azoknak akiket zavar a csendes lakóközösség vagy a világos és száraz lakás, valamint aki nem tud lépcsőzni, mert nincsen lift.

A lakónegyedben a teljesség igénye nélkül még a következő helyek érhetőek el gyalogosan legfeljebb 7 percnyi sétával: kutyafuttató, fedett műjégpálya, teniszcentrum, fittnessterem, gyógyszertár, kisboltok, parkok, folyópart,

Az ingatlan már rendelkezik egy teljeskörű új CMA(R) tanusítvánnyal.

Megtisztelő érdeklődő hívását várva

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020