Budapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobás
47 900 000 Ft
714,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobás
47,9 M Ft
714,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 381 9334
ReferensFurmen Mónika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Kossuthfalva, 2+2 szobás

67 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XX kerületben, Kossuthfalván kiváló közlekedés mellett, ELADÁSRA kínálunk, egy négylakásos társasház magasföldszintjén, egy 67 nm-es, jó állapotú, 2 + 1 fél szobás, melyből 2 szoba erkélyes, kertkapcsolatos, garázzsal rendelkező lakást.


Az épület 1977-ben épült, melyet eredetileg egy család részére építettek, azonban az idő előrehaladtával 4 kisebb lakásra bontották. Az ingatlant 2016-ban került új tulajdonosához teljesen felújítandó állapotban. Ekkor az ingatlant tégláig pucolták és mind műszakilag, mind pedig esztétikailag felújították.

Az ingatlant egy kis előkerten, valamint az autóbeálló melletti járdán végig haladva közelíthetjük meg. A ház mellett haladva jutunk el a lépcsőházig, ahol a félemeleten bal kéz felől helyezkedik el a lakás. A több ponton záródó, műanyag bejárati ajtón belépve egy közlekedő fogad minket, ahonnan minden helyiség elérhető, mindhárom szoba, az étkezős konyha, a fürdőszoba és külön lévő mellékhelyiség. A nappaliból léphetünk ki a hátsó kertre néző teraszra, mely a mellette lévő hálószoba előtt is végigfut.

A szobák laminált parkettával, a többi helyiség pedig magas kopásállóságú, minőségi járólappal burkolt.

Az egész ingatlan világos és napfényes, köszönhetően a sok ablaknak.

Kis fantáziával, illetve átalakítással akár egy amerikai-konyhás nappali 2 hálószoba kerülhet kialakításra.

A kert végéből jutunk le a közel 20 nm nagyságú garázsba.

 

Finanszírozás
Az ingatlan banki finanszírozással és készpénzzel egyaránt megvásárolható, melyben profi hiteltanácsadó kollegánk térítésmentesen áll rendelkezésükre.

Műszaki
A 2016-os felújításkor mind műszakilag, mind pedig esztétikailag felújításra került az ingatlan, beleértve az összes csövet, vezetéket, valamint a teljes fűtésrendszert is. Az ablakok is cserére kerültek, melyek 2 rétegű, hő- és hangszigetelt nyílászárók.

 

Környék
A családi ház kertvárosi részen helyezkedik el kiváló közlekedés mellett, ennek köszönhetően könnyen megközelíthető távolságban a KÖKI Terminál, Pesterzsébet városközpont, valamint a piac is, ahol szinte minden megtalálható, oktatási intézmények, orvosi rendelők, gyógyszertárak és kisebb boltok is elérhető távolságban vannak.

 

Közlekedés
A KÖKI Terminál megközelítése még tömegközlekedéssel is 30 percen belül elérhető, mely gépkocsival maximum 15 perc.
Busz: 23-as, 23E-s, 99-es, 123-as, 123A-s, 923-as


Ajánlom azon családoknak, akik kellemes otthonban, nyugodt, csendes környezetben, de mégis mindenhez elérhető távolságban képzelik el a jövőt!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021