Eladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobás
25 990 000 Ft
577,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobás
26 M Ft
577,6 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 682 5971
ReferensNagy Iván
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Pesterzsébet, Baross utca, 1+1 szobás

45 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pesterzsébeten, a Baross utcában kínálunk megvételre egy második emeleti 1+1 félszobás, erkélyes, 45 nm-es panellakást.

Az ingatlant az elmúlt években újították fel, melynek során az összes ablakot hő- és hangszigetelt üvegezésűre cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. A radiátorok cseréje mellett a bejárati ajtó is több ponton záródó biztonsági kivitelű lett. A fürdőszobában a régi kádat zuhanykabinra cserélték ki.
Nyugati tájolásának köszönhetően napestig világos a lakás. Nyári kánikulában a konyhában és a nappaliban felszerelt inverteres klímák teszik kellemessé a lakás hőmérsékletét. A nappaliból egy tágas erkély nyílik, amely a nagyságából adódóan (5,4 nm) tökéletes helyszíne lehet a nyári estéknek. A lakás biztonságáról távfelügyeletre bekötött riasztó gondoskodik.

A ház két lifttel rendelkezik, amelyekből az egyik teherlift, ami megkönnyíti beköltözéskor a bútorok felszállítását a második emeletre. A közös költség 12.000Ft, amely tartalmazza a szemétszállítás díját is. Igény szerint a bútorok a vételár részét képezik. A ház előtti parkolás ingyenes.

Mind az infrastrukturális ellátottsága, mind a tömegközlekedési adottsága is említésre méltó, hiszen a belváros több irányból is megközelíthető.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020