Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteres
22 900 000 Ft
654,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteres
22,9 M Ft
654,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3317
ReferensRácz Gyula László
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 35 négyzetméteres

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XVIII. kerület Havanna lakótelepen eladó egy 11 emeletes ház 5. emeletén eladó egy 35 nm-es, 1+1 félszobás, délkeleti tájolású, per és tehermentes panellakás.

Az ingatlan szobái külön nyílóak, fekvésének köszönhetően a helyiségek szép világosak. A lakás 2021-ben történt felújításának a keretében minden helyiségben a teljes villanyhálózatot kicserélték, továbbá a fürdőszoba, konyha, előszoba és a két szoba festése és burkolása is megtörtént. Néhány éve műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval lettek kiegészítve, állapotuk újszerű. A régi bejárati ajtó helyére egy prémium minőségű biztonsági ajtó került. A beépített konyhabútor a vételár részét képezi. A fűtés és a melegvíz szolgáltatás távfűtéses rendszerben történik, a radiátorokra költségmegosztó és szabályzó került.

A ház közös bejáratainak felújítása év elején történt, a lift felújított.

Alacsony rezsiköltség: közös ktg: 6.000 Ft, fűtés: 6.000 Ft, minden más fogyasztás alapján.

A ház előtt ingyenes parkolók, a felújított sétányon bölcsőde, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, étterem, Cba, dohánybolt, fagyizó, pékség zöldséges, lottózó. Pár lépésre nemrégiben átadott piac. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató. A felújított szakrendelő is pár perc alatt elérhető. A házak között körbekerített, felújított játszóterek minden korosztálynak.

Innen akár gyalog is elérhető a Bókay kert futópályával, stranddal, kalandparkkal, sportpályákkal. Itt a nyári időszakban az iskolás gyermekeknek nagyon kedvező áron napközis táborokat tartanak. A kert rendezvényeknek, koncerteknek is helyt ad, ahogy a sétányon található Közösségi ház is.

A Városgazda utánpótlás akadémián a gyerekek különféle sportágakban képezhetik magukat. Kirándulásra tökéletes a közeli Halmi erdő.

Amennyiben egy olyan ingatlant keres, mely mindezeket tudja biztosítani és Budapest olyan pontján helyezkedik el, ahonnan gyorsan elérheti célját, akkor hívjon bizalommal a további részletekért!

  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021