Eladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos útEladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos út
Eladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos út
29 500 000 Ft
536,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos út
Eladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos út
29,5 M Ft
536,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 415 0298
ReferensAlexa Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Lakatostelepen, Budapest, Lakatos út

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

*** Lakatos-lakótelepen található erkélyes lakás, nemrég felújított, szigetelt társasház 3. emeletén eladó. ***

A lakásban az elmúlt évek során minden lényeges felújítás megtörtént. A házban cserélték a gázvezetékeket, a lakásban újak a villanyvezetékek, a falak mindenütt újravakoltak. Új, minőségi nyílászárók vannak minden helyiségben (a szobák ablakain redőnnyel és szúnyoghálóval). A radiátorok is újak minden helyiségben. A konyha és az előszoba egybe lett nyitva, így a lakásba lépve kellemes tágas térbe érkezünk. Az egyedien kialakított konyhában remekül használható épített pult, konyhaszekrény és tűzhely, ill. sütő található. (Mindez természetesen a vételár részét képezi.) Az előszoba eredeti beépített tárolói is el lettek bontva, így ez a helyiség is szabadon alakítható tágas tér. (A jelenleg itt található szekrények megegyezés szerint maradhatnak is.)
A fűtés szabályozható, egyedi mérésű távfűtés. (Jelenleg 6500 Ft havi átalány.)
Minden egyéb fogyasztás szintén egyedi mérésű. (A két vízóra cseréjére legutóbb tavaly került sor.)
Az ablakok mindkét irányban parkos területre, fákra néznek.
A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes.

A társasház rendezett (a lépcsőház nyílászárói is újak, a falak és a korlátok frissen festettek), a lakóközösség barátságos.
A ház mellett és mögött a parkolás ingyenes.
A lakótelep infrastruktúrája kiváló. A lakástól gyalog 1-2 percnyi távolságban orvosi rendelő, bolt, gyógyszertár, pékség, játszótér, sportpályák, parkok találhatók, de szintén közel a Kispesti Uszoda, a Lőrinci Piac, a Bókay-kert. A lakótelepen és közvetlen körzetében több óvoda, iskola, középiskola van.
A háztól a buszmegállók is 1-2 percnyi távolságban vannak (182, 184, 36 busz, valamint az 50 villamos megállója is közel van), a KÖKI busszal 8 percen belül elérhető.
Alexa ZsoltReferencia szám: LK517344

  • távfűtés
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020