Budapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobás
35 000 000 Ft
648,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobás
35 M Ft
648,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3318
ReferensSzimeth Norbert
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 54 négyzetméteres, 1+2 szobás

54 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

2011-ben épült társasházban, jó állapotú, 54 m2-es, nappali + két hálószobás társasházi lakás eladó.

Második emeleti lakás ideális elhelyezkedésű, hiszen világos, déli fekvésű, nem árnyékolják be a fák lombkoronái az ablakokat, viszont már nem látnak be az utcáról, a por sem verődik fel a szárazabb évszakokban a földről, és lépcsőzni sem kell sokat a második emeletig. A lakás felett már csak a tetőtér található, azaz nincs felette lakás.
Az 54 m2-nyi lakótér legnagyobb helyisége a tágas és világos, déli fekvésű nappali, amely szabályos geometriájának köszönhetően jól berendezhető. Franciaerkélyes megoldásának köszönhetően még több fény juthat be a helyiségbe, mint egy normál méretű ablak esetében. A nappali, ahogy a két hálószoba is a lakás központ részét elfoglaló étkezős konyhából, külön nyílnak. A kádas fürdőszoba, amely a Wc-nek is helyet ad, szintén innen közelíthető meg.
A déli tájolású konyha a nap minden időszakában világos; elég széles ahhoz, hogy egy kis étkező szegletet is ki lehessen alakítani benne.

A hálószobák ideális tájolásúak, a szórt fényből azonban mindig kap elegendő természetes fényt, mert nem árnyékolja épület vagy fák lombkoronája.

A lakás házközponti fűtésű, a lakásban termosztáttal szabályozható és elfogyasztott hőmennyiség szerint fizetendő. Ezen a téren is alacsonyak fenntartási költségei, amely modern kialakításának, hőszigeteléssel rendelkező falainak köszönhetően.

A lakáshoz saját, zárható tároló helyiség is tartozik a pincében, amely 6,5 m2-es. A társasház udvarán zárt parkolóhely is igényelhető a társasháztól.

Költségek
A közös költség havi 15.000 Ft, a fűtés havi 10.000 Ft-os átlagnál nem több. Minden közmű fogyasztás alapján fizetendő.

Környezet
Miklóstelep a XVIII. kerület központjában található városrész, amely alapvetően kertes családi házas jellegű, és bár lakótelepe nincs, azonban több lakóparknak is helyet ad. Kiemelt figyelem és érdeklődés társul az ingatlanpiacon is az itt található házak és lakások iránt, ezért a kerületi átlagnál jóval magasabbak az itteni árak. A szomszédos városrészekre, mint a Lónyaytelep, Bókaytelep vagy a Szemeretelep inkább a kertvárosi jelleg a jellemző. Mivel központi városrészről van szó, ezért infrastrukturálisan kifogástalan ellátottságú. A kerület legnagyobb piaca is itt található, és a mindennapi bevásárlás miatt sem kell messzire menni. A közelben számos szupermarket található, de a hipermarketekhez sem kell 15 percnél többet szánni az utazásra. Bölcsődék , óvodák (28), iskolák (21) és középiskola közül válogathatnak a kerületben, kis túlzással még akkor is találhatnak választási lehetőséget, ha a gyalogtávolság a kritérium. Sportoláshoz két sportcsarnok, egy sportkomplexum, uszodák, tenisz- és egyéb sportpályák állnak rendelkezésre. Futáshoz és kerékpározáshoz a Halmi erdő ideális terepet kínál, több kijelölt útvonallal. A kerületi egészségközpont is ebben a városrészben található. Posta, kormányablak, önkormányzat, és számtalan kereskedés és bolt is elérhető a közelben.

Közlekedés
A földfelszíni tömegközlekedési eszközök között elérhető a V50, B182, B18, B184, B282, B284, a B950-es éjszakai járat, és a vasút is, de a metró is perceken belül, egy csatlakozással elérhető.

  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021