Budapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobásBudapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobás
Budapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobás
32 300 000 Ft
461,4 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Budapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobás
Budapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobás
32,3 M Ft
461,4 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 695 1764
Referensdr. Ispán Klára
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti, Rákoskeresztúr, 2+2 szobás

70 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten, a XVII. kerületben, néhány percre a városközponttól, jó állapotú, 70 nm-es, eladó panellakásra hívom fel szíves figyelmét. A 2+2 szobás ingatlan, egy 1981-ben épült, panelprogramban részt vett, 10 emeletes társasház kilencedik emeletén van. Az öt évvel ezelőtt elvégzett felújítási munkák költségei rendezettek. A programban megújult a ház homlokzata, kicserélték a külső nyílászárókat, és a modernizálták a fűtésrendszert, melynek eredményeképpen a lakás egyedi mérős távfűtésű lakássá vált. A ház saját erőforrásból újította meg a ház csatorna- és vízrendszerét. A társasház karbantartott, tiszta, a környezete rendezett, parkosított környezetben fekszik, hatalmas játszótér áll a gyermekek rendelkezésére a ház előtt. A házban két lift van, az egyik liftet úgy alakították ki, hogy teher szállítására is alkalmas legyen.
Az ingatlan nagyon jó beosztású, mindegyik szoba ( 17,6; 15,4; 6,93; 6,93 nm-esek) külön nyílik, a kádas fürdőszoba, ahová befér a mosógép és a toalett külön helyiségben vannak, valamint külön nyílik a nagy ablakkal rendelkező étkezős konyha is. A lakás nagyon világos, mert két irányban - kelet és nyugat - nyílnak az ablakok, ezért a nap különböző szakaiban, mindig éri napfény. A 3,64 nm-es, beépített erkélyről csodálatos panoráma nyílik a budai hegyek felé. A közös költség 15 eFt/hó, mely a szokásos elemeken kívül tartalmazza a hideg- és meleg víz fogyasztásának költségeit is. Parkolásra ingyenesen közterületen van lehetőség.
Az ingatlan infrastrukturális elhelyezkedése minden szempontból remek. Nemcsak a kerületi városközpont van sétatávolságban, hanem az Örs vezér téri metró is - tömegközlekedéssel - 15 percen belül elérhető.
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődését az ingatlan iránt, a megtekintés időpontjának egyeztetése érdekében várom megtisztelő hívását a hét minden napján. M178524

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 9.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020