Budapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteresBudapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteres
64 900 000 Ft
697,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteres
64,9 M Ft
697,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 308 6669
ReferensKováts Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Sashalmon a Sárgarózsa utcában, 93 négyzetméteres

93 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Sashalmon 1996.-ban épült 4 lakásos téglaházban egy I.emeleti 93 m2 -es Nappali + 3 hálós és dolgozó szobás lakás -1095 m2-es telken.

Az amerikai konyhás nappali / motoros alu. redőnnyel/ és a dolgozó jól benapozott D-Ny fekvésű. A háló szobák a csendes kertre néznek. Az ingatlan első és hátsó kerttel ,a lépcsőházból megközelíthető padlástérrel rendelkezik.

Az előkertben viacolor burkolat van a gépkocsival beállók részére. Az épületen külső hőszigetelő vakolat van ,a födémek, /a padlás is-/ monolit vb. szerkezetűek. A fűtést,meleg vizet egy saját, zárt égésterű kombi cirkó biztosítja.A fürdőszoba kádas,zuhanyzós törülköző szárítós radiátorral, padlófűtéssel. A WC külön helyiségben, hideg meleg vizes mosdóval.

A szobák parkettásak, a vizes helyiségek,konyha ,közlekedő előszoba/beépített szekrényekkel/ hidegburkolatokat kaptak. Fa nyílászárók ,az ablakok két rétegű üvegezéssel vannak ellátva. A belmagasság 2,8m.

Az Őrs Vezér térhez közel, néhány perc alatt elérhető HÉV -és busz megállók közelében helyezkedik el.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020