Eladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utcaEladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utca
Eladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utca
42 800 000 Ft
873,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utca
Eladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utca
42,8 M Ft
873,5 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 947 9406
ReferensVargáné Kőrösi Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Rákosszentmihályon, Budapest, Iharfa utca

49 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Teljeskörűen Felújított 49 Nm-Es Lakás Eladó !

Eladásra kínálok Rákosszentmihály csendes utcájában egy kívülről és belülről frissen felújított, alacsony rezsijű, tégla építésű lakást 9 lakásos társasházban.
A lakás a ház első lakása, ablakai a csendes utcára néznek és a lakás elött egy előkert található,a többi lakástól elszeparáltan.
A lakás teljes körű felújítás után várja új tulajdonosát. Utólagos injektálásos vízszigetelést kapott, a teljes víz- villany- és csatornahálózat újra lett cserélve, a bejárati ajtó és az ablakok új, korszerű műanyag nyílászárókra lettek cserélve, a homlokzat 10 cm vastag polisztirol hőszigeteléssel lett ellátva. A falak belülről gipszkarton borítást kaptak, minden burkolat és belső nyílászáró is új.
Kialakításra került egy teljesen új mérőhely (villany), amely a normál villanyórán túl egy H tarifás mérőóra fogadására is elő lett készítve,így akár hűtő-fűtő klíma is gazdaságosan üzemeltethető.
Jelenleg a nappaliban egy új, energiahatékony termosztátos gázkonvektor biztosítja a meleget és a hálószobában is egy konvektor működik. A melegvizet Ariston "okos" bojler biztosítja.
A burkolatok, beltéri ajtók és szaniterek is teljes újak. A fürdőszobában prémium kategóriás, Wellis hidromasszázs zuhanypanel került beépítésre.
A lakáshoz tartozik egy 4nm-es tároló és 45 nm-es saját használatú kertrész.

Az ingatlan tehermentes, így az adásvételt követően azonnal birtokba vehető.
Megtekintése rugalmas, hívjon még ma, ne maradjon le róla !

  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023