Eladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteres
27 200 000 Ft
513,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteres
27,2 M Ft
513,2 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1043
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensBánáti Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Sashalmon, 53 négyzetméteres

53 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csendes, békés, kertvárosi környezetben szeretne élni?

Fontos a zöld környezet, ugyanakkor számít a jó közlekedés?

Zugló és Sashalom határán, az Egyenes utcai lakótelepen eladó egy napfényes, csúsztatott zsalus házban levő, 2. emeleti 53nm-es, 2 szobás, loggiás lakás.

A XVI. kerület parkos, családi házakkal körülvett, többnyire 4 emeletes házakból álló, rengeteg zöldterülettel és parkolóval rendelkező, mindennel ellátott, kis lakótelepén található. A ház 4 emeletes, 1978-as építésű, zárt lépcsőházas, 19 lakásos, korának megfelelő állapotú, karbantartott, a tető és a kémények most lettek felújítva, illetve a ház külső szigetelése is hamarosan meg fog történni.

Lakás mindkét szobája parkettával burkolt, külön és egybe is nyílnak, a nagyobbik szobából egy 4 nm-es loggia nyílik, ahol a reggeli kávézás közben nézheti a napfelkeltét, miközben hallgatja a madarak csicsergését. A tárolást beépített gardróbok segítik, az élelmiszerek tárolására pedig egy kis kamra szolgál, és ami még fontos szempont egy lakásban, hogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség külön helyiségben van! Fűtése gázkonvektoros. A bútorok és egyéb felszerelési tárgyak megegyezés szerint maradhatnak.

A pincében egy tárolórész tartozik a lakáshoz és a földszinten biciklitároló és egy babakocsi tároló is rendelkezésre áll.

Iskola, óvoda, orvosi rendelő, játszótér, boltok gyorsan elérhetők. Kiváló a tömegközlekedés, számos buszjárattal és hévvel lehet eljutni az Örs Vezér téri metróhoz (15 perc), amivel eljuthatunk a belvárosba, autóval is könnyen lehet közlekedni. A parkolás a ház előtt ingyenes.

Ajánlom azoknak, akik a belvárosban dolgoznak, de csendes környékre szeretnének hazatérni, a családoknak, kisgyermekeseknek (játszótér, óvoda csak pár lépés, élelmiszerboltok szintén a közelben), akik nyugodt zöld környezetben szeretnének élni, illetve a Külker Főiskolára járó diákoknak is kiváló, hiszen 6 megállóra található.

Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal.

I.ár: 27200000 Ft
T: + 36/

Referencia szám: LK496601

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020