Budapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobásBudapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobás
46 499 999 Ft
715,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobás
Budapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobás
46,5 M Ft
715,4 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 635 1525
ReferensBitó László
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Mátyásföldön, 3 szobás

65 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Mennyi hitelt kaphatok? Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csak az irodánk kínálatában eladó XVI. Rákosszenmihályon egy tehermentes, 65 m2-s, amerikai konyhás nappalis, plusz kettő szobás, délnyugati fekvésű, világos szép állapotban lévő, egyedi fűtéses társasházi lakás, saját kocsibeállóval ami benne van az árban.

A fűtés gáz cirkó. Az ingatlan nagyon jó elosztású, a konyha a beépített bútorral és műszaki készülékekkel fel van szerelve, a szobában és a nappaliban a beépített szekrények igény esetén az ingatlanban maradnak. A fürdőszoba ablakos és tágas, reggel és délelőtt az egyik szobába és a fürdőbe süt be a nap, míg délután a másik szobába és a nappaliba, ennek köszönhetően egész nap fényárban úszik a lakás.

A lakás remek állapotban van egy kulturált kevés lakásszámmal rendelkező téglaházban ami a kilencvenes évek végén épült.

Az elhelyezkedése nagyon jó. Tómegközlekedéssel könnyen elérhető a XV. kerület és az Örs vezér tér is. A közelben iskola, óvoda és üzletek is megtalálhatóak.

További műszaki egyeztetés céljából vagy amennyiben egyéb kérdése van, hívjon bizalommal akár hétvégén is.
Vásárlás esetén irodánk teljes körű ingyenes hitel ügyintézést és ingatlanos szakjogászi hátteret tud biztosítani kedvezményes díjazással.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Spóroljon a Gépésszel!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021