Budapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladó
Budapest 1 szobás lakás eladó
21 900 000 Ft
576,3 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Budapest 1 szobás lakás eladó
Budapest 1 szobás lakás eladó
21,9 M Ft
576,3 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 647 1422
ReferensGál Norbert
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó

38 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XVI. egyik legszebb részén kínálok megvételre egy 38 nm-es, jelenleg 1 szobás, saját kertrésszel rendelkező FELÚJÍTANDÓ lakást.

A lakás egy családiházas, újépítésű övezetben található. A telekre egy gyönyörű kovácsoltvaskapun keresztül jutunk be. A telken belül összesen 3 lakás található. Egy nagyobb, bruttó 194 nm-es, egy kisebb, 34 nm-es, illetve a szóban forgó ingatlan, melyek mind eladóak.

A jelenlegi elosztást tekintve a bejárati ajtóból közelíthető meg a konyha, innen jobbra a nagyméretű szoba található, a konyhától balra pedig a fürdőszoba. Az átalakítási terven jól látható, hogy az alapterület nagyságából kifolyólag kialakítható 1+1 félszoba is, külön fürdőszobával és illemhelyiséggel.

Műszaki
A lakás teljeskörű felújításra szorul, mind műszakilag, mind esztétikailag. A fűtés elektromos panellel megoldható, a melegvizet villanybojler biztosítja.

Környék
A lakás közelében megtalálható néhány perc sétatávolságra buszmegálló, bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, kávézó

Közlekedés
Busz: 277
Éjszakai: 931

Finanszírozás
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájé – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • komfortos
  • elektromos
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021