Budapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteres
44 000 000 Ft
586,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteres
44 M Ft
586,7 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 439 8109
ReferensCsizmazia Gábor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Mátyásföld, Andocs utca, 75 négyzetméteres

75 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

2011 ben épült Mediterrán stílusú 3 lakásos sorház középső délre néző, napsütötte földszinti és 1 emeleti újszerű lakásai eladóak.
Az 1 emeleti lakás eladó 45 millió forintért 1 beállóval ,kert nélkül.
A földszinti töklétes mása szintén eladó, emeleti alatta lévő 80nm lakás 260nm telekkel 50 millióért akciósan eladó.
A két lakás egymástól teljesen független bejárattal rendelkezik a hozzájuk épített rendes belső lépcsőházból nyílnak, akár nagyobb társas-házakban szokás de itt csak a 2 középső lakásnak van lépcsőháza és így teljes szeparációja egymástól.
Kétgenerációs összeköltözőknek ez ritka lehetőség vagy kiadásra.
Jelenleg is albérlők lakják ezért a megtekintést előre telefonon be kell jelenteni.
Mátyásföld a legcsendesebb környéke, nincs autók repülők stb. zaja plusz ez egy rétre futó zsákutca amely betonozott rendezett parkolókkal , messze a hangos HÉV-től.
A lakások között dupla főfalazás 10cm légréssel , ami szintén ritkaság még a legújabb házak is 1 réteg szilka falúak és azokban ahogy a panelekben majdnem úgy áthallatszik minden.
Itt nincs oldal zaj, mivel 2x 30 porotherm főfal van a lakások között oldalt + hangszigeteléssel plusz a betonfödémek is lakrészenként részben lettek kiöntve,ami ma szinte unikum mivel drága.
Itt szintén van gyakran máshol kispórolt lépésgátló réteg is van , így nem viszik át a lépés egyéb zajokat a felső és alsó szomszédok között sem. A környék is udvar is rendkívül csendes szomszédokkal.
Ez egy zsákutca vége, réthez közel gyerekeseknek, kutyásoknak kiváló, utca másik végén óvoda,játszótér. Iskola 2 buszmegállóra , ahogy aldi lidl uszoda tenisz sport pályák is. stb.
Rendkívül alacsony rezsiköltség , gázszámla 6.500ft/hó/év Mivel energetikai AA besorolású Szigetelés: 8cm-es dryvit szigetelés és , 4 kamrás 3 rétegű új műanyag nyílászárókkal, padlófűtéssel gáz cirkófűtéssel,Fő-falak: 30 cm porotherm tégla, (nem gyenge ytong) és Mivel ez mindkettő, középső lakás mind két oldalról fűtött lakások így alacsony rezsi gazdaságos és rendkívül csendes lakások.
Extrák: konyhabútor beépített gépekkel mosogatógéppel is, klíma amely ha kell hűt-fűt. Az ablakokon szúnyoghálók és redőnyökkel szerelve. A ház riasztó rendszerrel és biztonsági kamerákkal is körbe szerelve. Autóbejárónak a beállókhoz automata kapu biztosít.
A fszt-i duplakomfortos , mivel 2 fürdőszoba wc tusolóval és külön egy plusz wc kézmosóval,ezért nem 75 hanem 80 nm a fszt.-i lakás.
Emeletin természetesen csak 1 fürdőszoba,ami kb 9nm van tusolóval, ahogyan lent is.Új szép konyhabútorral és fürdőszoba berendezésekkel. Két egyforma hálószobával kb 2x10nm és egy méretes nappali egybe amerikai konyhával kb 45nm. 1 fürdőszoba 9 nm es tusolóval.Lakás előtt 5nm előtérből nyílik egy zárható 4 nm es tároló. Parkolás az udvaron beállóval automata kapuval 1 autóval, de az utca ingyenes és kiépített kinti és benti parkolókkal. Kert 260nm :Szépen gondozott kerti 9nm es faházzal 3 bicikli téli gumik fűnyírónak elegendő tárolására. Összeköltözőknek ez igazi kétgenerációs ház ,de teljes szeparált egymás feletti 2 lakással egyszerre is megvehető irányár együtt a 2 lakás 180nm 100 millióért vagy külön a fszt.-i 80nm es:55 m vagy a emeleti 75nmes: 45 millióért.
Bármelyik verzió választható.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020