Eladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobás
35 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobás
35,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 525 6102
ReferensSzabó Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Újpalota, Nyírpalota út, 1+1 szobás

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok egy Rezsi Védett 35 nm alapterületű egy plusz fél szobás panel társasházi lakást.
A ház rendezett, jó lakóközösségű, panel program keretében felújított: szigetelt, a lépcsőház új járólapot és festést kapott. Kicserélték a posta ládákat, a bejárati kaput, a lift digitális kijelzővel felszerelt, felújított, kamerával felszerelt a lépcsőház és a lift is egyaránt, ez a közös költségen nem érezhető.

A lakás helyiségei :
-Nappali : 18 nm
-Szoba : 7 nm
-Konyha : 5 nm
-Fürdőszoba : 3 nm
-Közlekedő : 2 nm
A nappali és a szoba keleti fekvésű, világos fényárban úszó, külön és egybe is nyíló, új műanyag két légkamrás bukó-nyíló ablakkal, redőnnyel felszerelt. A konyhában beépített konyhaszekrény van, gáztűzhellyel és szagelszívóval felszerelt, egy légtérben van a közlekedővel, ahol egy étkezőasztal kényelmesen elfér. A fürdőszoba káddal, mosdóval felszerelt, a toalettel egy helyiségben kapott helyet, a szellőzés szellőzővel megoldott.A meleg víz és a fűtés távhővel megoldott, vízórával és egyedi hőmennyiség mérővel felszerelt lakás. Az egész lakás járólappal burkolt, 2022-ben újra festve lett, fém biztonsági ajtóval felszerelt.
Ideális gyermekeseknek a parkkal övezett környezet, közelben számos vásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő.
Ideális első lakásnak , single lakásnak, értékálló befektetés a remek közlekedésnek és infrastruktúrának köszönhetően rövid vagy hosszú távra.

Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek:
szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk!

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023