Eladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobásEladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobás
Eladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobás
29 450 000 Ft
499,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobás
Eladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobás
29,5 M Ft
499,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 275 2651
ReferensHorváth Sándor
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Rákospalotán, XV. kerület Kossuth utca, 1+2 szobás

59 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Parkra néző, panorámás lakás, Rákospalotán, alacsony fenntartással

A 3 szobás, étkezős lakás lakás 4 éve részleges felújításokon esett át, amely során kicserélték a villanyvezetékeket, vízvezetékeket, a szobákban, fürdőben és a konyhában a burkolatokat.

A lakáson belüli tárolóba átvezették a vizet, hogy a mosógép ne vegyen el helyet a fürdőből, így saját kis "mosókonyhát" kapott az otthon.

Az étkezőbe nyíló nagy szobának befalazták az ajtaját, így ha nagy a család, akkor a nappalit lehet szülői hálóként is használni, ezáltal 2 gyermek számára is biztosított még 1-1 külön szoba.

A fenntartása kimondottan kedvező, hiszen a közös költségben egyaránt benne van a fűtés, a víz és maga a közös költség is, melynek összege: 36.000.- forint. Ezen kívül a villany, internet-tv és a gáz átalány marad. Így kb. a teljes rezsi nem haladja meg az 50.000 forintot. Ez igen kedvező egy 2 gyermekes családnak.

Gyönyörködjön a budai hegyek fölött nyugvó naplementében az erkélyéről a kedvenc rosé föccsével egy fárasztó nap után!
A lakás ablakai alatt füves park terül el, ahol nincs autóforgalom, dudálás, kipufogógáz és semmilyen egyéb hangzavar, ami megzavarná a hétvégi vagy a hosszú munka utáni pihenését.

A társasház másik oldalán parkolók találhatóak, amit díjtalanul használatba lehet venni.

A környéken megtalálható minden olyan üzlet, szolgáltatás és egészségügyi szolgáltatás, ami a mindennapokban szükséges lehet.

Tömegközlekedésből jól ellátott a környék, ugyanis elérhető a 12-es villamos, a 104, 104A, 125, 170, 204, 224, 231, 270 és az 5-ös busz, plusz ejszakai járatok a 950 és a 950A is.

A lakás hitelezhető. Amennyiben hitelt szeretne igényelni a vásárláshoz, azt nálunk is megteheti ugyancsak díjtalanul és sorban állás nélkül. Ráadásul kedvezőbb árakon, mintha az utcáról toppanna be bármelyik bankfiókba.

Ha kíváncsi rá, hívjon és nézzük meg a lakást.

irányár 29450000 Ft
IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK (CSOK) FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!!

Horváth Sándor

Arany fokozatú értékesítő

Mobil:

Email:
CASA FAMILIA Kft.
2360 Gyál, Kőrősi út 86.Referencia szám: LK511668-IT

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: 7.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020