Eladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobásEladó lakás, Budapest, 2+2 szobás
Eladó lakás, Budapest, 2+2 szobás
32 900 000 Ft
476,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 2+2 szobás
Eladó lakás, Budapest, 2+2 szobás
32,9 M Ft
476,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 657 3654
ReferensDomián Róbert
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 2+2 szobás

69 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
panellakás
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok Budapesten a XV. kerületben, a Nyírpalota úton, egy kiváló elosztású 69 nm-es, 2 egész és 2 fél szobás, loggiás, 3. emeleti, kedvező fenntartási költségű, teljesen felújítandó lakást

A ház 1971-ben épült az I. ütem részeként. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A főúthoz közel található, de mégis csendes a lakás, köszönhetően a mögötte található parkosított környezetnek.

A lakás északnyugati tájolású, fekvéséből adódóan a délutáni órákban napos, a konyha felőli szobák az utcára és az előtte létesített parkolókra, a nappali és a mellette lévő szoba pedig a parkra néznek, világos, kis forgalmú, csendes, nyugodt lakóhelyet találunk itt.

A lakásba belépve a két irányban járható 7 nm-es járólapos előszobába érkezünk, ahonnan az összes szoba és helyiség nyílik. Az előszobából egyből jobbra is és balra is egy-egy szoba nyílik. Balra fordulva a padlószőnyeg burkolatú, több mint 18 nm-es nappaliba lépünk, melyből egy gyerekszobának vagy hálószobának is alkalmas 10,6 nm-es parkettás szoba nyílik, végében a PVC-vel burkolt loggiával. Ez a szoba a másik, vele szemben álló 13,4 nm-es, padlőszőnyeges hálószobával is egybenyílik, illetve a közlekedőből is ajtókapcsolatos. Innen a bejárat felé visszamenve a közlekedő jobb oldalán a járólapos és csempézett WC és a szintén járólapos és csempézett 2,6 nm-es fürdőszoba következik, balra fordulva a közlekedőben jobbra az utolsó, 8 nm-es padlószőnyeges szobát találjuk, a közlekedő végében pedig az étkezős, ablakos, világos, járólapos, 7 nm-es konyhába kerülünk.

Műszaki állapot: a lakás felújításra szorul. Az épület fűtésrendszere távfűtés egyedi méréssel. Fűtési átalány: 19.000,-, közös költség 15.000,- mely tartalmazza a lépcsőház karbantartás, világítás, biztosítás, tisztítás, és a közös képviselet díját. A ház kaputelefonos, a kábeltévé, internethálózat kiépített. A lakás belmagassága egységesen 2.67 méter. A ház előtti parkolás ingyenes.

A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárattal (7, 7E, 8E, 108E, 133E, 96, 196, 296, 277, 979-es éjszakai járat) a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 20 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center valamint az Ázsia Center segíti. Parkolás a ház előtt ingyenes. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.

Ajánlom befektetésnek, mert könnyen kiadható, illetve családoknak, bárkinek aki saját elképzelései szerint szeretne lakást felújítani, és az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont számára.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület szint: 10. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021