Budapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteresBudapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteres
25 900 000 Ft
439 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteres
25,9 M Ft
439 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 203 0949
ReferensLeskó Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Kispesten a Klapka utcában, 59 négyzetméteres

59 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kispesten a Klapka utcában eladó egy 11 emeletes társasház, hetedik emeleti lakása. 

 

Az ingatlan kiváló elrendezése miatt több gyermekes családoknak is kiváló vétel. Többféle opció jöhet szóba a felújítás / átalakítás során. Akár még úgy is meg lehet oldani, hogy a konyhát a mellette lévő szobával egybe lehet nyitni (nem engedély köteles) így kapunk egy amerikai konyhás étkezőt. Ugyanakkor amennyiben szükség van a plusz egy szobára úgy egy kis idő és energia ráfordítással fel lehet újítani és már be is költözhet az új tulajdonos.

 

A nyílászárók 5 légkamrás műanyag keretes, thermo üveges, redőnyökkel szerelt. A fűtést a távhő biztosítja, aminek az átalánydíja 11.000,-Ft/hó.

 

A környék közlekedése és ellátottsága remek, pár perc alatt gyorsan elérhető az 50-es villamos és több buszjárat is, amikkel a Határ út és a Köki Terminál könnyen megközelíthető.

 

Az ingatlan 7 – 30 nap alatt birtokba vehető!

 

A lépcsőház tiszta, csendes remek lakóközösség várja az új lakókat. A környéken több óvoda, iskola található. Mindennap élhető környezet fogad mindenkit, aki itt lakik.

 

Magánszemélyeknek és befektetőknek egyaránt kiváló vétel! 

 

Amennyiben ilyen lakást vagy hasonlót keres, tekintse meg a képeket, amelyek teljesen fedik a valóságot! 

Babaváró hitel (TB igazolás benyújtása szükséges) 10M,-Ft szabad felhasználású kölcsön!
Csok, Hitel (két hetes folyósítással, 1%-os kamatkedvezménnyel) vagy más pénzügyi megoldásban tudok segíteni! 

 

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 7.
  • Épület szint: 11. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020