Eladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobásEladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobás
28 900 000 Ft
602,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobás
28,9 M Ft
602,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 663 8874
ReferensDudás Márta
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Kispesten, XIX. kerület Kasza János utca, 1+1 szobás

48 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XIX. ker. Kispesten, eladó egy 48 nm-es, kétszobás, magasföldszinti, DNY tájolású, napfényes, közepes állapotú lakás. Az ingatlanban műanyag nyílászárók találhatóak redőnnyel, bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági, ráccsal biztosítva.
A KÖKI TERMINÁL könnyen elérhető a 68-as busszal, melynek végállomása pár perc sétára található, illetve a Határ út is elérhető a 194-es járattal, bölcsőde - óvoda - iskola 200 méteren belül megtalálhatóak.

Ha az itt leírtak, és a fotók alapján úgy érzi, hogy ez az ingatlan az Ön számára is érdekes lehet, keressen bizalommal.

Ingyenes hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Kedves Ügyfeleink!
A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel átalakítottuk üzleti folyamatainkat. Ennek eredménye képpen lehetőség nyílt ügyfeleink számára online csatornákon, személyes találkozás nélkül intézni az ingatlanügyleteket:
- Ingatlan tulajdonosoknak az ingatlan értékesítésére vonatkozó megbízás megkötése
- Vevők számára az ingatlan bemutatására, online megtekintése
- Vásárlási szándék esetén a vételi ajánlat megtétele
- Adásvételi szerződés
- Teljes körű hitelügyintézés
További információkért és a részletek miatt keressen minket elérhetőségeinken.
A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét. Az élet azonban nem állhat meg, viszont komoly változások vannak/lesznek a mindennapjainkban. Ehhez alkalmazkodva bízunk benne, hogy segítségére lehetünk minden meglévő és leendő Ügyfelünknek ingatlanügyei megoldásában.


Referencia szám: LK526646

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021