Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteres
49 900 000 Ft
779,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteres
49,9 M Ft
779,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 703 4371
ReferensMajor Ernő
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 2 szobás, 64 négyzetméteres

64 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kispest exkluzív városrészében, a Wekerle telepen kínálom megvételre ezt a földszinti társasházi ingatlant. Az épületben 12 lakás található, amelyek mindegyikéhez kerítésekkel határolt, saját használatú kertrész tartozik. A kertek mérete wekerlei viszonylatban kifejezetten nagynak nevezhető.

Az ehhez a lakáshoz tartozó kertben egy olyan különleges építmény található, amely minden bizonnyal páratlan a maga nemében: ez a nettó 17 négyzetméter alapterületű épület az alapító okirat tanúsága szerint a társasház közös tulajdonának a 28/1000 hányadával rendelkezik (maga a lakás pedig a 79/1000 hányadával).

A lakás helyiségei (melyek mindegyike ablakos): 2 szoba, konyha, fürdőszoba káddal és Wc-vel, előszoba és egy kis éléskamra. Az egymásból nyíló szobák egyikének ablaka az ősparkos utcára néz, míg a délnyugati tájolású nappaliból az udvarra és a szomszédos házra nyílik kilátás. A kedvező alaprajzi elrendezésnek köszönhetően nagyon könnyen át lehet szellőztetni a lakást. A 100 éve épült vastag falak és a hatalmas fák árnyékoló hatása a nagy nyári melegekben is megfelelő belső hőmérsékletet biztosítana, de egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az épület külső falai az ablakpárkányok magasságáig dryvit szigetelést is kaptak. A lakáshoz tartozó kerti épület felső szintjén található a 17 nm alapterületű, laminált padlóval, és kiváló minőségű lambériával burkolt pihenőszoba.

A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, illetve a fürdőszoba és a konyha falai csempézettek. Az összes ajtó fából készült. A bejárati ajtó és az éléskamra ajtaja átlagos, míg a belső, új ajtók állapota kiváló. A bejárati ajtót és az összes ablakot rács védi. Az ablakok műanyag tokozásúak, dupla üvegezésűek, állapotuk kiváló.

Külön kiemelést érdemel a fürdőszoba, amelynek átépítéséhez kapcsolódóan a lakás teljes szennyvíz elvezető rendszerét is kicserélték, egészen az udvari bekötési pontig. A fürdőszoba burkolatai, a beépített szaniterek, és bútorok a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik. Az átgondolt tervezésre - és kivitelezésre - jó példa a fürdőszobát az előszobától elválasztó, diszkrét működésű tolóajtó is.

A fűtést, és a használati meleg vizet egy kombi cirkó biztosítja. Az áram és a gáz fogyasztásának elszámolása a mérőórák adatai alapján történik. A vízfogyasztás díja benne van a közös költségben, amely tartalmazza a társasház üzemeltetésének összes többi összetevőjét (beleértve a biztosítást és a felújítási alapot is).
A lakáshoz tartozó kertnek kiemelt szerepe van: itt minden a tulajdonosok kényelmét, a maximális felüdülést, munka utáni regenerálódást, hétvégi kikapcsolódást szolgálja, minden az igényességet, a minőséget tükrözi.

A fentebb már említett kerti épület szabályos építési engedélyeztetési terv alapján készült. A főbb műszaki jellemzői: 80 cm mély csömöszölt sávalappal, a felmenő falazat 25 cm vastag, kis méretű téglából készült. Az épületet két réteg, talajnedvesség elleni szigeteléssel látták el, a földszinti helyiségeket simított cementtel burkolták. A tető szerkezete kötőgerendás fedélszék. A tetőt égetett agyag cseréppel fedték. Az alsó szinten egy garázs és egy kamra lett kialakítva. A garázs előtti beállón akár három gépkocsi részére is van hely. A felső szinten egy kényelmes pihenőszobát rendeztek be. Az áramon kívül a Tv kábelét is bevezették ide, így tökéletes pihenőhelyként szolgál.

A kerti épület mögött, a kertnek a járólapokkal burkolt végében egy nagyon szép, kiváló alapanyagokból készített szaletli található, előtte pedig egy időjárás álló, minőségi bográcsozó a szükséges padokkal. A nyári melegben pedig egy, a hétvégi telkeken megszokott technikával működő szabadtéri zuhanyozó alatt lehet felfrissülni.

Az ingatlan elhelyezkedése közlekedés szempontjából is kedvező: kellően közel van az autóbusz megállójához, hogy ne kelljen sokat gyalogolni, ugyanakkor kellően távol van tőle ahhoz, hogy a forgalmasabb útvonal zajából semmit ne lehessen hallani a lakásban. A kertnek az épület mögötti része pedig maga a csend és nyugalom szigete.

A közelben iskola, óvoda, néhány percnyire az M3 Metró Határ úti állomása és a Shopmark bevásárlóközpont. Autóbusszal 10 perc alatt el lehet jutni a Köki Terminálhoz: M3 metró állomása, Máv állomás, és a Köki bevásárlóközpont.

Amennyiben a fentiek felkeltették a figyelmét, kérem, egyeztessen velem időpontot, és tekintse meg az ingatlant. Készséggel fogadom a hívását hétvégeken is.

  • Épület emelet: földszint
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021