Budapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobás
30 000 000 Ft
500 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobás
30 M Ft
500 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 703 3673
ReferensDobi Viktória
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Kispest, 1+2 szobás

60 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

PANELPROGRAMOS HIÁNYLAKÁS, 3 SZOBA, LOGGIA! Eladásra kínálunk Kispesten egy 60 négyzetméteres jó állapotú, 3 hálószobás, ablakos konyhás, összkomfortos, erkélyes, délkeleti fekvésű lakást a Kosárfonó utcában. Az ingatlan tehermentes.
Környék:
Közvetlenül az újonnan felújított Kossuth Tér mellett helyezkedik el a társasház. Sétatávolságra található gyakorlatilag minden szolgáltató (bankok, posta, közintézmények), bevásárlási lehetőségek (kispesti piac, KÖKI). Emellett kifogástalan infrastruktúrával rendelkezik: 50-es villamos, M3 metró, buszvégállomások a KÖKI-ben, a Ferihegy 10 perc, a Deák Ferenc Tér 20 perc, az Örs vezér tere 20 perc.
Társasház:
A társasház panelprogramja évekkel ezelőtt lezárult. A teljes épület szigetelést, új nyílászárókat és új liftet kapott. A ház pénzügyei rendezettek, a lakóközösség összetartó és objektív, továbbá a közös képviselet kiváló!
Ingatlan:
A három hálószobás ingatlan az épület 4. emeletén helyezkedik el délkeleti fekvéssel. Az ingatlanba lépve tágas közlekedő fogad, amelyből közelíthetjük meg a lakás egyetlen félszobáját, valamint a konyhát, a fürdőt és a toalettet. A közlekedőből tovább lépve jutunk el a hallba, amelyből kettő további szoba nyílik.
irányár: 30 millió forint.

Referencia szám: LK522293

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020