Eladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás BudapestEladó 2 szobás lakás Budapest
Eladó 2 szobás lakás Budapest
31 000 000 Ft
584,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Budapest
Eladó 2 szobás lakás Budapest
31 M Ft
584,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3318
ReferensSzimeth Norbert
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Budapest

53 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Első emeleti, 53 m2-es, nappali + egy hálószobás, nagy étkezőkonyhás panel eladó a Kispesti lakótelepem.

Modern panelházban, az első emeleten található ez az átlagos állapotú ingatlan. Az eredetileg nappali + két hálószobás lakás egyik kis szobáját összenyitották a konyhával egy boltív alkalmazásával. Ezáltal ugyan elveszett egy hálószoba, de nyertek egy étkezőhelyiséget a konyhával egy légtérben. Persze ez az átalakítás könnyedén visszaépíthető, ha valakinek az eredeti kiosztás az előnyösebb. Ilyenkor az előszobát szokták étkezőnek használni.

Az ablakok hőszigetelő típusúak, redőnnyel árnyékolhatók.

A lakás környezete nyugalmas, ahogy maga a társasház is konszolidált. A társasház megtakarítása terhére szigetelték a tetőt és a homlokzatot is.

Költségek
A lakás közös költsége 8.800 Ft havonta, amelyben a szokásos tételek találgatók, mint például képviselet díja, megtakarítási alap, takarítás, társasházi biztosítás. A fűtést és a meleg vizet kényelmes távhő szolgáltatja az ingatlanban, ennek díja fogyasztás függő, hiszen a víz felmelegítését a felhasznált vízmennyiség függvényében számolják fel. A jelenlegi fogyasztás szerint ez 7.000 Ft körül alakul 12 havi egyenlő elszámolásban.
Az elektromos áram és a víz fogyasztás alapján fizetendő. A gáz átalány 1,500 Ft havi bontásban.

Környezet
A Kispesti lakótelep rengeteg zöld parkkal, játszótérrel és sportlétesítménnyel rendelkezik. A közelben uszoda is található. Mivel egy lakótelepen vagyunk, ezért széles a választék óvodák és iskolák tekintetében, de más infrastruktúrák is gyalogtávolságon belül elérhetők. A kispesti piac is kb. 8-10 percnyi kényelmes tempójú sétára van innen,

Közlekedés
Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel kivételesen kedvező helyzetben van a hely. Az Üllői út a belváros felé biztosít kapcsolatot, de az M0-ás sincs messzebb 10 percnél.
Az 50-es villamos és több buszjárat (B93, B136e) az M3 metróhoz visz néhány perc alatt.

  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021