Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
31 000 000 Ft
525,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
31 M Ft
525,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 708 8283
ReferensPaál Farkas
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

59 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó parkos, zöld környezetben egy panelprogramos, korszerűsített és jó megjelenésű társasház azonnal birtokba vehető, 59 m2-es, 1+2 félszobás, tágas konyhájú 4. emeleti lakása.

A lakásban a bejárati ajtó és a redőnyös ablakok kiváló állapotban vannak, a szobákban a laminált parketta szintén szép és jó állapotú.

A lakóközösség jó és a társasház gazdálkodása rendezett, a lépcsőházban nemrég új járóköveket tettek le és postaládákat is újracserélték. A lakás saját mérőórákkal rendelkezik, a közös költség 12 000 Ft.

A lakás tájolása kiváló, egész nap sok fényt kap, a közeli sok zöld pedig megnyugtató és kicsit hűvösebben tartja az épület környezetét.

A társasház elhelyezkedése a lehető legjobb, az Ady Endre és az Üllői főutakhoz közel, de a körülötte lévő társasházak és fák csendes védelmében található, mégis minden elérhető közelségben: Shopmark Bevásárlóközpont, Aldi, Penny, Köki Terminál Bevásárlóközpont, Kispesti Piac, Posta, bölcsődék, óvodák, iskola, középiskola, gyermekorvosi rendelő, több kedvelt játszótér, kutyafuttató, edzőtermek, gyógyszertár .
Munkába járáshoz, utazáshoz, gyalogos távolságra két villamosvonal, számtalan buszmegálló, közelben metró megálló és vasútállomás, az épület előtt kényelmes és ingyenes parkolási lehetőség és autóval csupán pár perc a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út.

A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető!
Beköltözés előtt amivel számolni kell: tapétázás és tisztasági festés, egy új konyhabútor, esetleg a fürdőszoba felújítása (már törölközőszárítós radiátor van benne).

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, ne halogassa, hívjon fel, örömmel válaszolok a további kérdéseire, illetve rugalmas megtekintési időpontot szervezek.
Hívását hétvégén is fogadom, ügyvédben és díjmentes hiteltanácsadóban is segíteni tudom.

  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021