Eladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobásEladó, Budapest, 1+2 szobás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
26 990 000 Ft
509,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás
27 M Ft
509,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1180
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensRáczné Ági
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás

53 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kispesti lakótelepen, parkos, nyugodt lakótelepi környezetben eladó egy 10 emeletes szigetelt ház 8. emeletén egy 53 nm-es, 1+2 félszobás, erkélyes, jó állapotú, per és tehermentes panellakás. Az ingatlant a tulajdonosok folyamatosan szépítették, így az új tulajdonosok egy igazán szép otthont vásárolhatnak igazi, családbarát környezetben.

A házat a panelprogram keretében szigetelték, ennek költségeit a tulajdonosok kifizették. A lakás nyílászárói műanyag típusúak, állapotuk újszerű. Az ingatlan szobái külön nyílóak, fekvésének köszönhetően a helyiségek szép világosak. Az ingatlant 2015-ig teljes mértékben felújították. A fürdőszoba és Wc, (burkolás, vízcsövek, szaniterek cseréje), a szobákban a laminált padló burkolása, a lakás összes falának a festése, továbbá a beltéri ajtók cseréje is megtörtént. A beépített konyhabútor a vételár részét képezi.

A ház tiszta, rendezett, karbantartott. A ház előtt ingyenes parkolók. Az ingatlan közvetlen környezetében bölcsőde, óvodák, iskolák, körzeti orvosok, gyógyszertárak, éttermek, dohánybolt, fagyizó, pékség, zöldséges, lottózó, piac, posta. Szabadtéri tornapálya, sportpálya, kutyafuttató. A felújított szakrendelő is pár perc alatt elérhető. A házak között körbekerített, új és felújított játszóterek minden korosztálynak.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon akár hétvégén is!

  • lift van
  • Épület emelet: 8.
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020