Budapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobás
22 600 000 Ft
525,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobás
22,6 M Ft
525,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 703 3673
ReferensDobi Viktória
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Kispesten, 1+1 szobás

43 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XIX. Kispest - Óvárosban, rendezett, csendes, zöld kertvárosi utcában, szép környezetben, kívül-elül felújított, 4 lakásos házban eladó egy 43m2-es, 2 szobás, akár azonnal költözhető házrész jellegű lakás, gázcirkó fűtéssel, kedvező fenntartással, 30m2-es saját kertrésszel, kerti pavilonnal, a vevő igénye szerint a benne található bútorzattal is.

Az ingatlanban két szoba, egy ablakos konyha, előszoba, és fürdőszoba+wc helyiségek kaptak helyet. A szobákat remek állapotú parketta, a fürdőszobát járólap, a konyhát és az előszobát melegburkolat fedi.

Állapotát tekintve az ingatlan lakhatásra alkalmas, akár azonnal birtokba vehető. Korábban sor került a fürdőszoba teljes felújítására, a konyhában a vízvezetékek cseréjére, emellett új radiátorok is felszerelésre kerültek a cirkós fűtésrendszerhez. Az ablakok, nyílászárók jó állapotnak örvendenek, és a szobák parkettája is remek állapotban van.
A lakás feletti tetőtérrész beépítése megoldható, ezzel további 1-2 szobával bővítve az ingatlant.

Fenntartása igen kedvező. A közművek mindegyike saját mérőórával rendelkezik, emellett a cirkófűtés, és az új radiátorok is segítséget nyújtanak a takarékosságban, melyet a hidegebb falszakaszok külső hőszigetelése is tovább segít.

A lakáshoz 30m2-es, saját használatú, hangulatos, zöld kertrész tartozik, melyen egy kerti pavilon is helyet kapott. Ennek köszönhetően a kertben a lakás lakója számára kellemes hely áll rendelkezésre pihenésre, virágültetésre, barátok, vendégek fogadására.

A ház első kertjének egésze szép állapotú, rendezett, a lakóközösséget csendes, normális, önmagukra és környezetükre igényes emberek alkotják. Az épület külső homlokzata szintén felújított, szép állapotú, remekül illeszkedik a szomszédos épületek szintén remek állapotú homlokzatához.

A környék ellátottsága remek. Óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, üzletek, szórakozási, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 42-es villamos és a 199-es autóbusz megállója pár perc alatt elérhető, melyekkel könnyen, gyorsan, és átszállás nélkül elérhető a kerület központi része, emellett a Határ úti metróállomás és a Shopmark (volt Europark) bevásárlóközpont is.

Referencia szám: LK519934

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020