Budapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utcaBudapest, XIX. kerület Csokonai utca
Budapest, XIX. kerület Csokonai utca
21 500 000 Ft
614,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest, XIX. kerület Csokonai utca
Budapest, XIX. kerület Csokonai utca
21,5 M Ft
614,3 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 383 3318
ReferensSzimeth Norbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIX. kerület Csokonai utca

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

35 m2-es, nappali + egy hálószobás, erkélyes lakás eladó!

A kispesti lakótelepen, a Csokonai utcában a legfelső, 11. emeleten található ez a kis lakás. Minden ablak és az erkély is keleti fekvésű, így a nap első felében közvetlen napfény éri, de délután sem lesz sötét, hiszen semmi nem árnyékolja be az eget a lakás elől, amelyről az onnan szórt fény mindig megvilágítja. Délután viszont képes lehűlni, hiszen nem közvetlenül éri a napsütés, árnyékban van a lakás minden ablakfelülete. A délelőtti napsugárzást is ki lehet rekeszteni, ugyanis minden ablakon és az erkélyajtón is redőny van.
A konyhában a korábbi gáz üzemű tűzhelyet a lakás teljes elektromos hálózatának felújítása után kiszerelték, a gáz csatlakozást pedig megszüntették. Innentől kezdve már egy elektromos sütő ás tűzhely látja el a feladatát.
A nappaliból nyíló kb. 4 m2-es erkély szintén keleti fekvésű. Ide egy kis asztal és egy-két szék is kifér, de el lehet itt költeni egy reggelit is.

A lakás környezete nyugalmas, ahogy maga a társasház is konszolidált. A társasház megtakarítása terhére szigetelték a tetőt, viszont a homlokzatot még nem.

Költségek
A lakás közös költsége 8.800 Ft havonta, amelyben a szokásos tételek találgatók, mint például képviselet díja, megtakarítási alap, takarítás, társasházi biztosítás. A fűtést és a meleg vizet kényelmes távhő szolgáltatja az ingatlanban, ennek díja fogyasztás függő, hiszen a víz felmelegítését a felhasznált vízmennyiség függvényében számolják fel. A jelenlegi fogyasztás szerint ez 11.000 Ft körül alakul 12 havi egyenlő elszámolásban.
Az elektromos áram 6.200 Ft havi átalányra állt be. Gáz átalány nincs.

Közlekedés
Mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel kivételesen kedvező helyzetben van a hely. Az Üllői út a belváros felé biztosít kapcsolatot, de az M0-ás sincs messzebb 10 percnél.
Az 50-es villamos és több buszjárat (B93, B136e) az M3 metróhoz visz néhány perc alatt.

  • lift van
  • Épület emelet: 10.
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020