Budapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utcaBudapest, XIV. kerület Zalán utca
Budapest, XIV. kerület Zalán utca
39 900 000 Ft
518,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Zalán utca
Budapest, XIV. kerület Zalán utca
39,9 M Ft
518,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 283 4319
ReferensSzűcs Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Zalán utca

77 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Rákosfalván, a Zalán utca Kerepesi úthoz közelebb eső részén 92-ben épült 8 lakásos, 3 szintes tégla társasház második emeletén eladó a képeken látható, nappali + 2 hálós, felújítandó, erkélyes lakás.
Rendkívül világos, mivel mindkét irányba nyitott, így a fürdőre és a külön lévő konyhára is jutott ablak - de a konyha könnyedén a 30 m2-es nappali egyik oldalára tehető, így plusz egy, csendes, belső kertre néző félszoba kialakítható (az alaprajz mellett az átalakítási terv is megtalálható a képek között).
Távfűtéses, egyedi víz és villanyórás, ahol a kádas fürdőben lévő WC mellett egy külön WC is található.
Az előtérben és az egyik szobában is hatalmas beépített szekrény segíti a tárolást, amik felújításkor akár el is tüntethetőek, ezzel is növelve a két háló méretét. A bejárati ajtó biztonságira lett cserélve, azonban minden más a lakásban eredeti, 1992-ből - a nyílászáróknál ez azt jelenti, hogy már hőszigetelőek, de régebbi típusúak.
A házban a kábelTV/internet szolgáltatásról a UPC gondoskodik.
Felújítás után nagyobb családnak vagy kiadásra is kiváló lehet, az Örs vezér tere gyalog néhány perc csupán.

Tehermentes, azonnal birtokba vehető és hasznosítható!
Keressen bizalommal akár hét végén is az első telefonszámon: Szűcs Attila - Becsületes Ingatlanközvetítő Blog, Ingatlanpáholy.

  • távfűtés
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019