Budapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobás
34 890 000 Ft
894,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobás
34,9 M Ft
894,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 657 3658
ReferensVarga Alexandra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 39 négyzetméteres, 1+1 szobás

39 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk Zugló közkedvelt részén Kiszuglón egy 40 négyzetméteres 1+1fél szobás negyedik emeleti , erkélyes belső udvarra néző, felújított, fekvésének köszönhetően világos lakást.
A 2008-ban épült társasház homlokzata jó állapotú. A 6 emeletes társasházban összesen 94 lakás található . A lépcsőháza tiszta, karbantartott, lakóközössége csendes, kulturált.
A társasházhoz tartozik még egy zárt udvar, ahol játszótér lett kialakítva a gyerekek számára, a padok pedig a felnőttek számára biztosítanak kikapcsolódási lehetőséget egy hosszú, fárasztó nap után.

A lakásba belépve az előszoba fogad, tovább haladva az amerikai konyhás nappali tárul elénk. A járólappal burkolt konyha jó minőségű konyhabútorral és gépekkel van felszerelve. A konyhát a nappalitól egy pult választja el. A laminált parkettás nappaliból nyílik a 6,5 négyzetméteres csendes erkély, amely a belső udvarra néz. A szintén laminált parkettás félszoba nagy ablakainak és Ny-i fekvésének köszönhetően szintén világos. A félszoba mellett került kialakításra az ablakos, zuhanykabinos fürdőszoba, amelynek burkolata jó állapotú.
A házban lehetőség van teremgarázs bérlésre.

Műszaki leírás:
A lakás fűtése házközponti fűtés egyedi méréssel, amely akár távvezérlővel is szabályozható. A nyílászárók műanyagból készültek és szúnyoghálóval vannak felszerelve.
Környék:
Kellemes hangulat és remek közlekedés jellemzi a környéket, bevásárlóközpontok és egyéb üzletek a közelben megtalálhatóak. Kiemelt infrastruktúrával ellátott környék, pár percen belül elérhető, óvoda, általános iskola, több típusú közért, gyógyszertár, rendelő, kórház, számos tömegközlekedési eszköz.
Közlekedés:
troli: 82-es

villamos:3,62,62A

busz:7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 907, 979

Finanszírozás:
Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem


  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020