Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobásEladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobás
Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobás
37 900 000 Ft
611,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobás
Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobás
37,9 M Ft
611,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 394 9381
ReferensTarjan Krisztián
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Rákosfalván, XIV. kerület Szentmihályi út, 3 szobás

62 m2alapterület
3szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Eladó Zuglóban, a Füredi lakótelep szélén, a patakhoz közel, 1981-ban átadott, EGYEDI TERVEZÉSŰ házban egy igazi RITKASÁGNAK számító panellakás, amely a I. emeleten található, 62 nm-es, nappali + 2 hálószobával + tágas Hallal (étkezővel) és ERKÉLLYEL ellátott.

Jellemzők:

* NAPPALI (18,7 nm) + ERKÉLY (4,2 nm)
* Hall/Étkező (12 nm)
* Nagy ablakos KONYHA (egybenyitható az étkezővel)
* 2db. különnyíló HÁLÓSZOBA (12 nm + 8,7 nm)
* Kádas FÜRDŐ
* Külön WC

A lakás beosztása rendkívül praktikus, mindegyik szoba KÜLÖNNYÍLÓ, az ingatlan körbejárható, ráadásul a Nappali és a nagy méretű Hall, illetve a Konyha egy összefüggő teret alkot, így a TÁGAS TÉRÉRZET garantált!

A két oldalra (K-i és NY-i irányba) tájolt lakás további különlegessége az, hogy az egyedi tervezésnek köszönhetően az eleve nagy ablakkal ellátott konyhát a Hall-tól (étkezőtől) szintén egy hatalmas üvegablak választja el, így az ingatlant mindkét irányból KERESZTÜLSÜTI a nap.

Az erkélyes nappali és a nagyobbik hálószoba K-i irányba, míg a konyha és a kisebbik hálószoba NY-i irányba tájolt. Az erkélyről FÁS-PARKOS területre nyílik kilátás.

A fürdőszoba és a külön mellékhelyiség, illetve a teljesen különnyíló hálószobák már csupán grátisz, melyek tovább növelik az itt lakók komfortérzetét.

A hálószobákban és a konyhában MŰANYAG ablakok találhatóak, a nappaliban viszont még fa nyílászárók vannak. A lakásban LAPRADIÁTOROK találhatóak, a fűtés távhő EGYEDI mérés alapján történik, a közös költség 12.000,- Ft/hó (+ a panelprogram költsége), ami plusz 9.000,-Ft/hó.

A ház két oldala szigetelt, a lépcsőház és a postaládák felújításra kerültek.
Még egy ilyen típusú ház nincsen a Füredi lakótelepen, az itt található lakások - EGYEDI BEOSZTÁSUKNAK és adottságuknak köszönhetően - ritkán kerülnek ki a piacra.

A lakóközösség kiváló, a házban rengeteg az első lakó.

Amennyiben Ön értékeli a fentebb felsoroltakat és egy igazi különlegességet keres, akkor várom mielőbbi hívását. Ne maradjon le róla!

37,9 MFt

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 10. emelet
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019