Budapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útjaBudapest, XIV. kerület Ond vezér útja
Budapest, XIV. kerület Ond vezér útja
33 000 000 Ft
589,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Ond vezér útja
Budapest, XIV. kerület Ond vezér útja
33 M Ft
589,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 681 4500
ReferensLaki Levente
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Ond vezér útja

56 m2alapterület
2szoba
panellakás
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Zugló központi részén az Örs Vezér terénél az IKEA-tól 4 percnyi sétára, eladó egy 10 emeletes ház 8. emeletén lévő, 2018-ban igényesen felújított, fiatalos lakás.
A lakás az emeleten belül egy rövid folyosón található. A lépcsőház és a közös helyiségek tiszták és rendezettek. A házban dupla lift működik, így a lakók mozgása kényelmesen biztosítva van.
A rendszeres takarítást és karbantartást a ház gondnoka végzi. A társasház megtakarítással rendelkezik, ami az agilis, gondos közös képviselőnek köszönhető. A közös költség 12.375 Ft/hó, ami a felújítási alapot is tartalmazza. A fűtés és meleg víz díja 15.000 Ft/hó.
Az M2-es metró és BKK buszmegálló a ház közelében található.
A lakás alapterülete: 56 m2. Az ingatlan alaprajza az általánostól eltérő. Amerikai konyhás,
1+2 fél szobásból 2 szobássá átalakított, ami igény esetén visszaállítható az eredeti állapotra. A lakás új fém biztonsági ajtóval, műanyag nyílászárókkal és redőnyökkel felszerelt. A felújítás során a villamosvezetékek a konyhában és fürdőszobában cserére kerültek. A lakásban külön tárolóhelyiség és sok, színben és formailag harmonizáló, dizájnos beépített bútor, valamint távirányítással működő hangulatos LED világítás található, amelyek az ingatlannal együtt kerülnek átadásra, így az ingatlan vételár részét képezik.

Hívjon bizalommal! Ha még értékesítésre váró ingatlana van, vagy az ingatlan megvásárlásához anyagi kiegészítésre van szüksége, hitelügyintézésben is állunk rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 306557

  • összkomfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 8.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020