Budapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteresBudapesti lakás eladó, 45 négyzetméteres
Budapesti lakás eladó, 45 négyzetméteres
20 900 000 Ft
464,4 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, 45 négyzetméteres
Budapesti lakás eladó, 45 négyzetméteres
20,9 M Ft
464,4 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 70 777 6330
ReferensDarcsi Krisztián
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 45 négyzetméteres

45 m2alapterület
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok egy 45 nm-es XIV. Kerületi szuterén lakást a Várna utcában!

Az ingatlan az 1960-as években épült. A 2 emeletes tégla építésű ingatlanban 9 lakás található. A szomszédok barátságosak és csöndesek. Az ingatlanhoz egy 6 nm-es tároló tartozik.

A lakást lépcsőházból tudjuk megközelíteni. Az ingatlanba lépve egy 7,6 nm-es konyha fogad minket. A konyhából tudjuk megközelíteni a nappaliként is funkcionáló 22,5 nm-es szobát, illetve a 8,3 nm-es, jelenleg gardróbként funkcionáló szobát. Ebből a helyiségből nyílik a WC-vel ellátott fürdőszoba.

Műszaki jellmzők: Az ablakok fa nyílászáróval szereltek. A fűtésről fa tüzelésű kályha és elektromos fűtőpanel gondoskodik.
Közös költség: 10500 Ft
Fűtés Általány: 6000 Ft

A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárattal (7, 7E, 8E, 108E, 133E, 277, 979-es éjszakai járat) a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 20 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center valamint az Ázsia Center segíti. Parkolás a ház előtt ingyenes. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021