Eladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, Budapest
Eladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, Budapest
32 900 000 Ft
889,2 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, Budapest
Eladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, Budapest
32,9 M Ft
889,2 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 393 4993
ReferensBalázs Csilla
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1+1 szobás lakás, Alsórákoson, Budapest

37 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Zugló Alsórákos Nezsider parknál eladó lakás.A hangulatos, vidám színekkel, falfestéssel, poszterekkel tarkított amerikai konyhás étkezős 1,5 szobásra átalakított 37 nm-es kényelmes öröklakás a földszinten helyezkedik el. A téglaépítésű négyemeletes házban 11 lakás van, melyben lift nincs, így zárt lépcsőházban tudnak közlekedni a lakók. A környék biztonságos, parkosított és parkolókkal gazdagon ellátott, mintha kertvárosi részen lennénk. A világos, nyugatra néző ablakok nem az utcára, hanem a Nezsider-parkra néznek, redőnnyel és vasráccsal szereltek, így adott a nyugalom és a tiszta levegő. 4 éve felújítást végeztek, a kádat tusolóra cserélték, a helyiségek új burkolatot kaptak, beépítettek egy klímaberendezést. A beépített konyha a kerámialapos sütővel-főzőlappal, hűtőszekrénnyel és a fix bárpult a 4 bárszékkel, meg az előszobai beépített gardróbszekrény a vele szemben lévő falitükörrel a vételár részét képezik. A melegről távfűtés gondoskodik. A hideg/melegvíz fogyasztás a lakásban felszerelt egyedi mérő alapján fizetendő. A lakás havi rezsiköltsége alacsony, 25 ezer forint körül mozog.Tárolási lehetőség biztosított az osztatlan közös tulajdonú részen. Jó a tömegközlekedés a 74 Trolibusz minden nap, a 74 A hétfőtől péntekig közlekedik a Mexicói útig. A két tannyelvű iskola és óvoda a közelben található. Az M3-as bekötőjétől és a Kassai tértől pár perc alatt elérhető. Csere lehetséges a 14. kerületen belül, Alsórákoson.Amennyiben érdekli az ajánlatom, kérem hívjon!
Ha van eladó ingatlanja és szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni, AKKOR KERESSEN BIZALOMMAL! Várom megtisztelő hívását ! A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal akár HÉTVÉGÉN is.
Érdeklődni: Balázs Csilla

Referencia szám: LK077312-IT

  • összkomfortos
  • távfűtés
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021