Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobásEladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
29 900 000 Ft
533,9 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás
29,9 M Ft
533,9 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 657 3658
ReferensVarga Alexandra
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás

56 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiváló lehetőség Zugló frekventált részén!

Eladásra kínálunk Alsórákoson a Miskolci utca 67-es szám alatt egy első emeleti 56 négyzetméteres 1+1 fél szobás, felújítandó tégla lakást.

A társasház, amelyben a lakás található a 70-es években épült. A 2 emeletes társasházban összesen 6 lakás található, lakóközössége kedves, családias, segítőkész.

Belépve a lakásba a tágas közlekedőbe érkezünk, innen minden helyiséget külön-külön meg tudunk közelíteni. A nappali fekvésének köszönhetően egész nap világos, innen tudjuk megközelíteni a majdnem 8 négyzetméteres loggiát. Közvetlen mellette található a hálószoba, vele szemben a kádas fürdőszoba, mellette a szeparált toalett illetve az ablakos konyha, amelyből egy praktikus kamra is nyílik.
A lakás némi ráfordítással hangulatos otthonná varázsolható. Funkciójából adódóan könnyen átalakítható 1+2 fél szobás lakássá.

Műszaki leírás:
Fűtés: házközponti fűtés
Melegvíz: villanybojler
Nyílászáró: fa és műanyag
A vizes helyiséget járólappal, míg a szobák egységesen az eredeti tölgyfa parkettával burkoltak, amely egy csiszolás illetve egy lakkozást követően az eredeti állapotába hozható.

Környék:
A környék folyamatosan fejlődik, megújul. Minden percek alatt elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges: élelmiszer üzletek, zöldséges, cukrászda, iskolák, óvodák, gyógyszertár.

Közlekedés:
Troli: 77, 82
Buszok: 7, 133E, 277Finanszírozás:

-Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

-Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

-Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájé – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.


  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021