Budapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útjaBudapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útja
Budapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útja
24 600 000 Ft
768,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útja
Budapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útja
24,6 M Ft
768,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 821 4608
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Erzsébet királyné útja

32 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Rendezze be otthonát vagy adja bérbe ezt a frissen felújított zuglói kislakást!

Kiváló tömegközlekedés mellett eladó egy 32 m2-es, egyszobás, földszinti kislakás az Erzsébet királyné útján. A lakás felújítását nemrég fejezték be, a frissen festett, esztétikailag és műszakilag is igényes kis ingatlanban még senki sem lakott.

A felújítás a lakás minden szegletére kiterjedt a plafontól a padlóig, az ablakoktól a bejárati ajtóig.
Az előtérben tetszetős konyhabútor lett beépítve modern kerámia főzőlappal és légkeveréses sütővel, mellette elfér a hűtő és egy étkező sarok is.

A szellőző ablakos fürdőben üveglappal elválasztott épített zuhany került kialakításra, mellette a mosdó és a WC, a tágas kamrában kapott helyet a villanyboyler és a mosógép.
Minden helyiségben esztétikus, minőségi padlóburkolatok és csempe került beépítésre, egymással harmonizáló színekben.

A szoba 3,60 m-es belmagasságából adódóan elhelyezhető egy galériaágy vagy beépíthető egy nagyobb galéria, ezzel megnövelve a lakóterületet.

A lakásban nincs gáz, minden komfortot modern energiatakarékos elektromos készülékek biztosítanak. Vadonatúj Ariston villanyboyler adja a meleg vizet, NOBO fűtőpanel a szobában és a fürdőben a fűtést. A közös költség 8000 Ft.

A lakás a ház belső, szépen gondozott kertjéből nyílik, ahol lehet kertészkedni vagy csak egyszerűen kiülni és élvezni a kellemes napokat.
Az épület jelenleg felújításra vár, ami a felújítási alapból és a pályázaton elnyert 15 millió Ft-ból hamarosan megvalósul.

A ház előtt futó kötöttpályás közlekedéssel gyorsan elérhető a földalatti végállomása, a Bosnyák téri csomópont vagy az Örs vezér tere, az 5-ös busszal a belváros szívén át Budára is eljuthat.
Az utcán jelenleg még ingyenes a parkolás.
A lakáshoz tartozik egy udvari tároló.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, ezért megvásárlás után azonnal birtokba vehető.
Az ár irányár!


  • komfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020