Budapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteresBudapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteres
32 000 000 Ft
888,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteres
32 M Ft
888,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 30 443 0991
ReferensSchwikker Judit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Istvánmezőn a Cserei utcában, 36 négyzetméteres

36 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Zugló Istvánmezei részén a Cserei utcában eladó egy 36 m2-es amerikai konyhás nappalival +egy hálószobával rendelkező világos erkélyes lakás. Az ingatlan egy 2010-ben épült újszerű szigetelt társasház I. emeletén található. A lakás állapota jó,szép világos, hő és hangszigetelt nyílászárókkal valamint biztonsági bejárattal felszerelt. A fűtés és a meleg vízellátás gázcirkó berendezéssel megoldott.
Tisztelt Érdeklődő!
Szeretnék Önnek szakszerű segítséget kínálni ingatlankeresésében, így amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, készséggel adok további információt és megmutatom Önnek ezt, vagy bármelyik, a Dunahouse kínálatában megtalálható és az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Amennyiben a vásárlás feltétele, hogy meglévő ingatlanát eladja, abban is segítségére leszek. Irodánk díjmentes hiteltanácsadással, teljes körű ügyintézéssel, lakásbiztosítással és egyedi kedvezményekkel áll rendelkezésére!
Hívjon, hogy segíthessek!

Érdeklődését a es telefonszámon, vagy a email címen várom.

Referencia szám: LK522664

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020