Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.
Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.
42 900 000 Ft
703,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.
Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.
42,9 M Ft
703,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 775 2655
ReferensWeitzel Group kft
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, Újlipótvárosban, Visegrádi utca 17.

61 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XIII. Kerület, Újlipótvárosban, a Visegrádi utca Radnóti sarkán, egy folyamatosan karbantartott, jó állapotú, rendezett társasházban eladásra kínálunk egy 61 m²-es, 2 szobás lakást. Az ingatlan a Visegrádi utca 17. szám alatt található, egy 4. emeletes társasház 1. emeletén.

A lakás a ház első emeletének folyosója végén van, tehát nem járkál el előtte senki, akár le is lehet zárni saját részre. Tárolásra, kiülésre is alkalmas lehet, bicikli vagy babakocsi is elfér, anélkül, hogy akadályozná a közlekedést. A házban van lift.

Az ingatlan egy hatalmas nappaliból, egy nagyméretű hálószobából, gépesített konyhából, egy normál méretű kádas fürdőszobából, egy előszobából és egy külön WC-ből áll. A nagy belmagasságnak köszönhetően rendkívül tágas. A lakás felújítása során kibővítették az elektromos hálózatot, az új cirkó beépítésekor a kéménybélelés is megtörtént, új padlót kapott. A nappaliban elektromos redőnyt szereltek be, a lakás klímával ellátott, ami rendszeresen karban van tartva. A vastag falak miatt a lakás jól őrzi télen a meleget, nyáron a hűvöset.
Közös költség 10.400 forint, amely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, szemétszállítást, lift karbantartását.

Minden közmű egyedi mérővel rendelkezik. A lakás rezsije rendkívül alacsony, havi 23 ezer ft (átlag gázdíj 7000, átlag villanydíj 3700, átlag víz+csatorna díj 1700).

A társasház tervezi a közeljövőben a tető, a lift, a gáz strang és a homlokzat felújítását.
A vételár részét képezi a beépített konyhabútor, mosogatógép, főzőlap, sütő, (Siemens, Bosch).

Elhelyezkedése a lehető legideálisabb, a közelben található a Lehel csarnok, a West End City Center, ugyanennyi idő elérni a Szent István parkot, a Pozsonyi út éttermei, kávézói remek kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeket biztosítanak mindenki számára.

Parkolás az utcán lehetséges.
A környék abszolút biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott.
Az ingatlan tehermentes, rugalmasan költözhető.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020