Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
26 500 000 Ft
803 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
26,5 M Ft
803 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 647 1421
ReferensHorváth György
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

33 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÚJLIPÓTVÁROSBAN DUNA PARTTÓL 7 PERC SÉTÁRA, HANGULATOS, VILÁGOS LAKÁS

Eladó a XIII. kerület közkedvelt részén Újlipótvárosban, egy 4 emeletes lift nélküli téglatársasház 3. emeletén, egy 31m2-es tulajdoni lap szerint(valóságban 33m2-es, ) 1 szobás, Ny-i fekvésű, utcai és udvari nézetű, gázkonvektoros fűtéses, világos, kiváló elosztású lakás.

A ház, amelyben a lakás található az 1900-as években épült. A külső homlokzata jó állapotú valamint a belső homlokzat is. A lépcsőház tiszta és rendezett. Az elmúlt időszakban a lépcsőház festése megtörtént. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen tudjuk a többi helyiséget megközelíteni. Az előszobából nyílik a konyha. A mérte nem nagy, de minden megtalálható ami a kényelmes főzéshez kell. Van elegendő munkafelület és tárolórész. Tovább haladva jobb kéz felől található a zuhanyzótálcás kialakítású fürdőszoba. A kényelmünket szolgálja, hogy a toalett külön helyiségben kapott helyett. A közlekedő végéből nyílik a lakás legnagyobb helyisége a szoba. A fekvésének és a nagy ablaknak köszönhetően egész nap világos. A képeken látható bútorok megegyezés tárgya. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak első lakásként, diákoknak, valamint befektetőknek kiadásra. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés-gázkonvektor plusz egy elektromos norvég panel, meleg víz-hőtárolós villanybojler, burkolat-járólap valamint parketta, villany és vízvezetékek rendben, nyílászárók- fa

Környék: Újlipótváros
Közelben minden megtalálható ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára,iskola,óvoda, bölcsőde, boltok, gyógyszertára. Elérhető közelségben a Duna Pláza valamint a Westend. Ha sétálni szeretnénk, a Duna part 7 perc sétára.

Közlekedés:
trolibusz: 75, 79M
Metró: M3 Dózsa György úti megálló.
busz:15,115

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021