Eladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobásEladó, Budapest, 1 szobás
Eladó, Budapest, 1 szobás
23 900 000 Ft
663,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 1 szobás
Eladó, Budapest, 1 szobás
23,9 M Ft
663,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 20 350 9926
ReferensMogyoródi Józsefné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 1 szobás

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megújuló környéken, a Szent László utcában a Virág piac közelében keresi új tulajdonosát egy csendes, galériázott lakás. A lakás jelenleg félkomfortos, a fürdőszoba kialakitásra vár. A FELÚJITÁS cca. 1,5 MFt, AMIT A TULAJDONOS ADÁS-VÉTEL ESETÉN ÁTVÁLL! Kitűnő ár/érték arány! A közelben egészségügyi intézmények találhatóak, elérhetőek a nagy üzletláncok üzletei is, közvetlen közelben közért és pékség is található. A tömegközlekedés rendkivül jó, a klasszikus belváros percek alatt elérhető, parkolási lehetőség mindig van a ház környékén. A lakás a körfolyósó végén található, ezért a tulajdonos ki tudott alakitani egy hangulatos 2 nm részt a bejárat előtt. 2 éve több felújitáson esett át az ingatlan, vezetékek áthúzásra kerültek, megtörtént a nyílászárók cseréje, és a kis alapterület ellensúlyozása érdekében galériát alakítottak ki. A házban folyamatosak a felújitások, megújult a lift, festették a lépcsőházat, a falak szigetelése is megtörtént.
Kiadási célra vagy akár első lakásnak is tökéletes választás. Ha még nem áll rendelkezésre a vételár, kedvezményes hitellel tudjuk támogatni a vásárlást.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020