Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésűBudapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésű
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésű
48 190 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésű
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésű
48,2 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 207 9744
ReferensSzab
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás, új építésű

33 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ ÚJ LAKÁSOK, Angyalföld kertvárosi részén!
A 13. kerületben, kellemes zöld környezetben épülő 15 lakásos társasház, magas műszaki tartalommal, zöld technológiával felszerelve kerül kivitelezésre. Az alkalmazott környezetvédő, zöld megoldások miatt, a lakások alacsony rezsi költséggel üzemeltethetők. A kis lakásszám mellett, a praktikus kialakítás volt a cél, melyet a tulajdonosok igazi otthonná formálhatnak. Az épület négy emeletén, 34 nm-től egészen a 106 nm-es alapterületig találhatóak 1-4 szobás teraszos lakások, az igényeknek megfelelően. A társasház pince szintjén garázshelyek, gépészeti tér és tárolók kerülnek kialakításra. A földszinten további önálló garázsok, tároló és egy lakás (előkerttel) helyezkedik el, valamint a többi ingatlan az épület 4 emeletén foglal helyet. Családbarát környezet, minden a közelben: iskola, óvoda, park, játszótér, bevásárlási lehetőségek, egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthetőek!Nyolcszemélyes lift kerül beépítésre, amely a pinceszinttől egészen a legfelső emeletig használható. Az autólift lehetővé teszi a pinceszinten lévő garázshelyek egyszerű és biztonságos megközelítését.
A projekt műszaki átadása az előzetes terveknek megfelelően 2023. I. negyedévében várható. A finanszírozása beruházói saját tőkéből valósul meg, projekt hitel nélkül!Műszaki adatok: AA energetikai besorolás levegő-víz hőszivattyús felület hűtés-fűtés a lakásokban, kiegészítő padlófűtéssel autólift a garázshelyek megközelítéséhez. Lakások alapfelszereltsége: 3 rétegű, 5 kamrás műanyag nyílászárók, elektromos redőnyök és kézi mozgatású szúnyoghálók a nyílászárókon okosotthon rendszer előkészítés I. osztályú hideg és melegburkolatok fürdőszobai szaniterekKözlekedés:Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető.Járatok:30, 30A, 230-as autóbuszok914, 914A éjszakai járatokés a 14-es villamosLegközelebbi metrómegálló a Gyöngyösi utcánál (Dunapláza)Találja meg álmai otthonát kínálatunkban, bővebb információért keressen bizalommal!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023