Budapest, XIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIII. kerület cím nincs megadvaBudapest, XIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIII. kerület cím nincs megadva
54 100 000 Ft
1,8 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest, XIII. kerület cím nincs megadva
Budapest, XIII. kerület cím nincs megadva
54,1 M Ft
1,8 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 207 9744
ReferensSzab
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület cím nincs megadva

30 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Új építésű modern, energiatakarékos lakások a XIII. kerületben, Budapesten.
Nyugatitól csupán néhány percre, még is nyugodt környezetben található ez a modern, urbanista lakóház. A 8 szintes épület lakásai 1-4 szobásak, 30 - 106 nm-ig. A folyosók természetes megvilágítást, és szellőzést kapnak a homlokzati ablakokon keresztül. Nagy üvegfelületek, teraszok és maximális zöldterületek kerültek kialakításra a földszinti és első emeleti udvarokban.Az emeleteken a lakások tájolása Keleti-Déli és Nyugati, így minden lakásban optimálisak a fényviszonyok, Északi tájolás nincs az épületben.Az optimális fenntarthatóságot, modern gépészeti megoldások, energiatakarékos világítási, és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés biztosítja. Mindemellett a víztakarékos hálózat optimalizálja a vízfelhasználást és hasznosítja a tetőre érkező csapadékot!
Környék
Az épület elhelyezkedése közlekedés szempontjából kiemelkedő: A Dózsa György úti metrómegálló pár percnyire található gyalogosan, valamint a Róbert Károly körút, a rakpart vagy akár az Árpád-híd is csupán néhány perc. Szolgáltatások szempontjából a XIII. kerület ezen része kiemelkedik: Lehel téri piac, és a Westend City Center bevásárlóközpont is pár perc alatt elérhető. A legnevesebb látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek, mint például a Városliget, Hősök tere, múzeumok, és az állatkert is karnyújtásnyira van.
Amennyiben további, részletes információra van szüksége, keressen bizalommal.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023