Budapest 2 szobás új építésű lakás eladó, AngyalföldönBudapest 2 szobás új építésű lakás eladó, AngyalföldönBudapest 2 szobás új építésű lakás eladó, AngyalföldönBudapest 2 szobás új építésű lakás eladó, AngyalföldönBudapest 2 szobás új építésű lakás eladó, AngyalföldönBudapest 2 szobás új építésű lakás eladó, Angyalföldön
Budapest 2 szobás új építésű lakás eladó, Angyalföldön
41 849 500 Ft
820,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás új építésű lakás eladó, Angyalföldön
Budapest 2 szobás új építésű lakás eladó, Angyalföldön
41,8 M Ft
820,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 410 5100
ReferensVarga Andrea irodavezető Bp. XV. Deák utca 6.
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 2 szobás új építésű lakás eladó, Angyalföldön

51 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest XIII. kerületben ÚJ ÉPÍTÉSŰ 15 lakásos társasházban lakások eladóak!
Zárószinti 4. emeleti A/14-es lakás 51,52 m2 tetőterasz 16,53 m2, nyugati fekvésű, konyha keleti.
Teremgarázs hely: 3.000.000 Ft
Tároló 380.000 Ft/m2
Első, második, harmadik emeleten a lakások ismétlődnek! A negyedik emelet lakásai eltérnek.
Az építkezés folyamatban van. Átadás: 2019. augusztus
Az épület pillérvázas rendszerű, kitöltő falakkal.
A pinceszinti teherhordó falak vízzáró monolit vasbeton szerkezetek.
A földszinti és emeleti homlokzati kitöltő falak POROTHERM 30 N+F falazó elemekből készülnek. A lakásokat egymástól és a lépcsőháztól, illetve egyéb közös helyiségektől 25 cm vastag SILKA falazóelemekből (HM 250 NF+GT) épített akusztikai falazattal kerül elválasztásra.
A telek 556 m2-es, vízszintesnek tekinthető, téglalap alakú saroktelken 5,0 m-es előkerttel, zárt sorú beépítéssel egy „L" alaprajzú alápincézett, földszint + 4 emeletes lakóház épül. Az épület használatához szükséges gépkocsi-tárolási lehetőség az épületen belül van biztosítva. A pinceszinti teremgarázsban 9 db parkolóhelyet, míg a földszinti teremgarázsban 6 db parkolóhelyet, tehát összesen 15 db parkolóhely kerül kialakításra. A pinceszinti parkolóhelyek a földszinti teremgarázson keresztül szintátemelő (autólift) segítségével közelíthetők meg.

Az épület bejárata mellett kerül kialakításra a kétkarú lépcsőt tartalmazó lépcsőház, amihez kapcsolódik egy 630 kg névleges teherbírású, 8 személyes személyfelvonó is, ami a négy emeletet a földszinten keresztül összeköti a pinceszinttel is. A földszinten a lépcsőházból nyíló közlekedőn keresztül - a teremgarázs érintése nélkül, biztonságosan - juthatunk a pincefödémen zöldtetőként kialakított belső udvarra. A földszinten találhatjuk még a gépészeti helyiséget, továbbá az előkertben az utcai kerítéshez csatlakozóan a szeméttárolót. A szeméttárolóból a szeméttároló konténereket közvetlenül az utcára lehet juttatni.

A pinceszinten 6 db (T/1 - T/6 jelű), az I. és a II. emeleten pedig további 1 - 1 (T/7 - T/8 jelű) tároló helyiséget is találhatunk. A lakóépületben összesen 15 db lakás készül: az I., II. és III. emeleten 4 - 4 db lakás, míg a IV. emeleten 3 lakás kerül kialakításra. Az épületben 6 db nappali + 2 szobás, 5 db nappali + 1 szobás és 4 db garzon lakás található.
A beruházó rendelkezik referenciákkal.
Várom hívását, egyeztessünk időpontot a megtekintésre! Amennyiben nem nyerte el tetszését a hirdetésben levő ingatlan, keressen az elérhetőségeinken, hogy másik ajánlatot küldhessünk!

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.
  • erkély
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019