Eladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, BudapestEladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, BudapestEladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, BudapestEladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, BudapestEladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
Eladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
69 900 000 Ft
957,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
Eladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest
69,9 M Ft
957,5 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1+2 szobás új építésű lakás, Angyalföldön, Budapest

73 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÉLVEZZE A BELVÁROSI PEZSGÉST, ANNAK HÁTRÁNYAI NÉLKÜL!
ÚJ ÉPÍTÉSŰ, zöld energiás, alacsony rezsivel fenntartható, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, változatos méretű lakások leköthetők a Belvárosi Nyugalom társasházban. A XIII. kerület kedvelt, folyamatosan fejlődő részén, a Dózsa György úti metrótól és a Duna parttól is egyaránt 5 perc sétára, kiváló infrastrukturális ellátottság mellet, de csendes, tiszta, kis forgalmú utcában található az épület. A környékre az egyirányú, kis forgalmat bonyolító utcák, ZÖLD PARKOK a jellemzőek. Az épület mindenben megfelel napjaink elvárásainak és harmonikusan illeszkedik a környezetbe. Innovatív megoldásoknak köszönhetően a projektben lévő lakások 10 év múlva is versenyképesek lesznek az ingatlanpiacon, ami annak köszönhető, hogy fűtéséről HŐSZIVATTYÚS RENDSZER gondoskodik, mely a lakásokba hő befúvókon keresztül juttatja el a hideg vagy meleg levegőt. Ennek a korszerű technológiának köszönhetően mindig friss, tisztított levegőt lélegezhetünk, nem kellenek a lakásokba radiátorok, így azok könnyebben bútorozhatóak, jobban alakíthatóak a terek, továbbá nincs szükség klíma berendezésre sem, hiszen egy rendszer gondoskodik a hűtésről és fűtésről is.
A belvárosi nyüzsgés 15 perc alatt elérhető, hisz sétatávolságban található metrómegálló, és buszmegállók, így a város bármely pontja gyorsan megközelíthető.
A lakás az épület ötödik emeletén helyezkedik el, ahonnan már kellemes városi kilátás tárul elénk. Kiváló elosztásának köszönhetően nincsenek benne kihasználatlan terek, minden szobája külön nyílik és két fürdőjének köszönhetően duplakomfortos. A 73,53 nm-es lakás elrendezését tekintve nappali és két hálószobás és rendelkezik egy 21,12 nm-es TERASSZAL, melyet minden szobából meg tudunk közelíteni.
A kiváló tömegközlekedési lehetőség ellenére, a csendes, kis forgalmú utcáknak köszönhetően csendes a lakás is. Az ingatlan jó választás kis gyermekes családoknak, ahogyan minden korosztály számára, akár lakhatási céllal, akár befektetési céllal vásárolnának.
Pontos cím miatt vagy kérdés esetén, ha további információra van szüksége, keressen bizalommal.

69900000 Ft

Referencia szám: M201802

  • összkomfortos
  • egyéb fűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021