Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobás
41 900 000 Ft
855,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobás
41,9 M Ft
855,1 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 415 0298
ReferensAlexa Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Újlipótvárosban, Tátra utca, 2 szobás

49 m2alapterület
2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a XIII. kerület közkedvelt részén, Újlipótváros szívében, a Balzac utcában, egy teljes körűen felújított, 49 nm-es, 2 szobás, napfényes, társasházi lakás, autóbeállási lehetőséggel, kiváló állapotú szigetelt házban!

Az ingatlan praktikus elosztású, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthont biztosít. A szobák külön nyílóak, a konyha étkezős,a kamra, a beépített gardróbok, a külön mosókonyha is a kényelmünket szolgálja. A redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárókon, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény.

A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott, kiváló állapotú, szigetelt társasházban található. A lépcsőház kulturált, gondozott, rendben tartott, a biztonságról kamerarendszer gondoskodik.

A rezsi kedvező, a ház hőközpontja a lakás alatt található, így a fűtésre még a téli hideg hónapokban is alig van szükség.

A beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi megállapodás kérdése.

Az ingatlanhoz bérelhető gépkocsi beálló a társasháztól, havi 8.000.- Ft-ért, és tároló is igényelhető.

A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A közelben található Westend City Center a bevásárlást könnyíti meg, az egyéb intézni valókra pedig sok esetben megoldást jelent a körút közelsége!

A tömegközlekedés éjjel-nappal kiváló: A 4-6-os villamos és a Nyugati pályaudvar metrócsomópont is néhány perc sétával érhető el, így a város minden pontja könnyedén megközelíthető.

A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet családoknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésnek egyaránt!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon, akár hétvégén is, jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!
Alexa ZsoltReferencia szám: LK510828

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020