Budapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteresBudapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteres
57 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteres
57 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 20 230 5713
ReferensMolnár Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Újlipótvárosban a Pozsonyi úton, 48 négyzetméteres

48 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Újlipótvárosban a Pozsonyi út elején ,48 nm-es, másfél külnbejáratú szobás, első emleti napfényes lakás, liftes házban eladó!

- A lakás teljesen felújított. / A teljes vezetékrendszer cseréje is megtörtént, mint víz- és gázcsövek, elektromos vezetékek.

-A hálószoba méretei a válaszfal mozgatásával igény szerint bővíthetők. "A"- kategóriás, fenti villanyfűtéses.

-A már kialakított galéria is újabb fekvőhelynek ad helyet.

-Fűtese a lakás tobbi részében korszerűsített gazdaságos konvektor.

-A ház kívül-belül felújított, pályázatot nyert, amit a lift korszerűsítésére, az erkélyek megerősítésére, biciklitároló kialakítására fordítanak.

A Monarchia-korabeli híres Palatinus-házak egyike. Vizét a fürdőből közvetlenül kapta. A homlokzat, a lépcsőkorlátok, rácsok, díszítőelemek igényes kivitellel,sok szecessziós részlettel készültek. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 306712

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 6.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020