Lakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteres
57 500 000 Ft
777 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteres
57,5 M Ft
777 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 957 9688
ReferensBalogh Alex
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Angyalföld Petneházy utca 14., 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

REMEK ALAPRAJZZAL, JÓ KILÁTÁSSAL

| videó a youtube-on |

A Petneházy utca legelején (az Aldi mellett, Teve utcai sarok) lévő társasházi ingatlan szerintem nagyon jó alaprajzzal rendelkezik, így több célközönséget is meg fog mozgatni. Ebben biztos vagyok.

CSALÁDNAK: azt gondolom, hogy az elosztása miatt család részére igazán kiváló. A nappali mellett a két szoba elég széles ahhoz, hogy mindegyikben egy-egy franciaágy (140cm-es) kényelmesen is elérjen. A feltöltött alaprajzon jelöltem a szobák pontos méreteit. Külön konyha, és külön étkező kialakítás lehetővé teszi, hogy a család minden tagja együtt, de külön-külön is  élhesse mindennapjait.

IRODÁNAK, RENDELŐNEK, CÉGNEK: jelenleg rendelőként üzemelő lakás alaprajza szerencsés kialakítású, ha például ügyfélforgalmat szeretnénk lebonyolítani, vagy ha szükség van több tárgyalóra, szobára. A bejárat melletti wc és háztartási helyiségtől jól elkülönül az étkezőből nyíló fürdőszoba, amelyben a zuhanyzó mellett egy másik wc-t is találunk.

LAKÁS:
Az ingatlan belső alapterülete 68nm2, amelyhez kapcsolódik a 14,5m2-es erkély. Központi helyiségnek számító étkezőből (esetleg hallnak hívható még) nyílik szinte az összes helyiség (egy kamrát leszámítva). A lakás néhány évvel ezelőtt kapott egy kisebb ráncfelvarrást, emiatt könnyen hívható egy frissen felújított ingatlannak. Kicserélték a fürdőszoba és wc burkolatokat, a szobákban lévő laminált parkettákat, illetve a konyha is kapott egy kisebb esztétikai beavatkozást.
Két irányba tájolás miatt nyáron is kellemes levegőt érezhetünk az udvar felől. A terasz déli tájolású, így nagyon világos. A szobákban elhelyezett klímák a nagy nyári melegek megoldásai.

ÉPÜLET:
Az egyirányú Petneházy utcán nem kell nagy átmenő forgalomra számítani, emiatt a lakás csendes. Az újszerű épületben, amely 2001-ben átadott, természetesen van lift. A lakások a függőfolyosóról megközelíthetőek. Külső és belső homlokzatának állapota a korához méltó, jó benyomást keltő.

KÖRNYÉK:
Ha azt mondom, hogy a kerület egyik legnépszerűbb része a Petneházy utca és környéke, akkor talán nem túlzok. A remek tömegközlekedés mellett kényelmi szolgáltatások széles skálája megtalálható a környéken: bolt a bevásáslásokhoz (Aldi a szomszédban), fittness terem, gyógyszertár, éttermek, és így tovább... Érdemes az ingatlan bemutató után nagy sétát tenni, és felfedezni a környezetet.

PARKOLÁS:
Az ingatlanhoz az Alapító Okirat szerint tartozik egy felszíni beálló, amely megvásárlása a lakás vételárán felül értendő, +2.500.000 Ft.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:
Az M3-as metró a Göncz Árpád Városközpontra (régen Árpád hídnak hívták) nevezett megállója a lakástól 6 perc sétára található. Ugyanitt megtaláljuk az 1-es villamos kapcsoldását, valamint felsorolni is nehéz, hogy hányféle busz megállója van a fenti említett csomópont körül.

Ha egy igazán jó lakást keres, különleges adottságokkal, akkor talált egyet.

Rugalmasan mutatható az ingatlan, várom hívását!
#garázs #beálló #3szoba #angyalföld #újszerű

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 2.
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020