Budapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, ÚjlipótvárosbanBudapest 2 szobás lakás eladó, Újlipótvárosban
Budapest 2 szobás lakás eladó, Újlipótvárosban
38 300 000 Ft
957,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás lakás eladó, Újlipótvárosban
Budapest 2 szobás lakás eladó, Újlipótvárosban
38,3 M Ft
957,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5059
ReferensHaag Levente
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó, Újlipótvárosban

40 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeretne egy olyan ingatlanba költözni, ahová nem kell lépcsőznie, valamint nem kell a felújítás nehézségeivel kÜszködnie, illetve azon gondolkozni, hogy hogyan spóroljon a megemelkedett rezsi árak miatt? Nem kell tovább keresnie, mert én elhoztam Önnek!

Itt minden megtalálható, ami egy 40 nm-es lakásba szükséges. Megfelelő nagyságú amerikaikonyhás nappali, külön hálószoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. Elosztásának, valamint modern, nagy méretű nyílászáróinak köszönhetően nagyon világos a délelőtti órákban, este pedig gyorsan sötétet lehet varázsolni egy gombnyomással, ugyanis elektromos alÚminium redőnnyel felszereltek az ablakok!

Amennyiben ez nem lenne elég, még papucsot sem kell felvennie, ugyanis az egész lakásban elektromos padlófűtés biztosítja a kellemes hőérzetet, illetve egy Ariston bojler a melegvizet.

Jelenleg üzlethelyiségként szerepel a tulajdoni lapon. Elsősorban, készpénzes vásárlóknak ajánlanám a figyelmébe!

Mielőtt elhamarkodott döntést hozna a vásárlással kapcsolatban, jöjjön el a 13. kerület egyik legszebb, legmodernebb, legfiatalosabb lakásába, s győzödjön meg róla, hogy itt már tényleg nincs más teendője a ruháinak a kipakolásán kívül!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023