Budapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobásBudapest lakás eladó, 1 szobás
Budapest lakás eladó, 1 szobás
26 990 000 Ft
599,8 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Budapest lakás eladó, 1 szobás
Budapest lakás eladó, 1 szobás
27 M Ft
599,8 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 1 603 9324
ReferensPure Profitto Kft.
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 1 szobás

45 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A XIII. kerület közkedvelt részén, Újlipótvárosban, a Garam utcában kínálunk eladásra egy 45 négyzetméteres, 1 hatalmas szobával rendelkező, de könnyedén 2 szobássá alakítható, világos, utcai nézetű lakást egy folyamatosan és szépen karbantartott, jó lakóközösséggel rendelkező, tégla-építésű társasház 2. emeletén.Az ingatlan átalakítást igényel, s a rendkívül tágas szoba méretének köszönhetően ez könnyen megoldható, hiszen akár amerikai konyhás nappali alakítható ki belőle.A lakás saját célra, illetve befektetők számára is kifejezetten jó választás lehet, ugyanis a paraméterek adottak, így ha valaki nem ódzkodik az átalakítástól, csupán a képzelet szab határt annak, hogy milyen külsőt ölt majd a leendő tulajdonos kezei közt az ingatlan.A környék mind infrastruktúra, mind tömegközlekedés szempontjából kifogástalan. A Lehel tér közelsége miatt számos bevásárlási lehetőség biztosított, illetve a közeli játszótérnek köszönhetően akár családosok számára is jó választás lehet.

A belváros rövid időn belül elérhető, hiszen az M3-as metró, a 15-ös és 115-ös buszok megállója sétatávolságon belül található.A hirdetés adatai tájékoztató jellegűek.Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, keressen bennünket bizalommal.

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021