Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobás
48 400 000 Ft
636,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobás
48,4 M Ft
636,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 562 4138
ReferensPrimusz Márta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 2+1 szobás

76 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvásárlásra kínálunk a XIII. kerületben, Angyalföldön egy 76 m2-es, remek beosztású, 3 külön nyíló szobával rendelkező, gyönyörű napfényes, utcai nézetű lakást!

Az ingatlan jó állapotú, a konyha és a szobák rendben vannak - sőt a konyha szinte új -, egyedül a fürdőszoba igényel felújítást. Az ablakok és a bejárati ajtó ki van cserélve. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, illetve egy hérás cserépkályha is van.
A két nagyobb szoba utcai nézetű, nagyon világos, a kis félszoba pedig udvari nézetű, szintén világos.
A lakás fenntartása gazdaságos, a fűtésszámla hideg időben sem ment feljebb, mint 22.000 Ft, a vízfogyasztás korlátlan, költségét a közös költség tartalmazza (ami összesen 21.000 Ft).

A ház nagyon jó állapotban van, a lift nemrég lett kicserélve, illetve az egész házon látszik, hogy a lakók jó gazdái az épületnek. Lényeges részlet lehet, hogy a lakás nem a körfolyosóról nyílik, hanem fedett lépcsőházból. A pincében van egy saját tároló, illetve egy földszinti közös biciklitároló is használható.

Az elhelyezkedés nagyon jó, az utca egy kis forgalmú mellékutca és több járat - 75,79-es trolik, 30-as, 105-ös buszok, 14. villamos - megállója pár perces sétatávolságra van. Parkolóhelyet is mindig találunk az utcán. A trolival eljuthatunk az M3 metróhoz és az M1 földalattihoz pár percen belül!
A Lehel piac a közelsége miatt kedvező bevásárlási lehetőséget nyújt, de a közelben több bolt is van.

A környék nívóját emelik majd az utcában épülő új építésű társasházak, valamint a megújuló Városliget számtalan szolgáltatása, kellemes pihenőparkja, és a Széchenyi fürdő közelsége is vonzó lehet!

A lakást mindenkinek ajánljuk, akik szeretnének egy napfényes, tágas, kényelmes lakásban élni a Városliget közelében, jó közlekedési lehetőségek mellett - és mindez az Öné lehet mindössze 637.000 Ft/m2 áron!!

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020