Eladó lakás Budapest, Angyalföld, Gidófalvy Lajos utca, 2., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Gidófalvy Lajos utca, 2., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Gidófalvy Lajos utca, 2., új építésűEladó lakás Budapest, Angyalföld, Gidófalvy Lajos utca, 2., új építésű
92 448 000 Ft
  • 4 fotó
  • Térkép
92,4 M Ft
897,6 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 20 232 9766
Cordia Értékesítési Iroda
Telefonálok

Eladó lakás: Young City 3. by Cordia

Budapest, XIII. kerület Gidófalvy Lajos utca 2.

103 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű
2020.12.átadás

Az eladó lakás leírása

9.11
Fiatalos koncepció okos megoldásokkal
A Young City nem csak nevében szól a fiatalokhoz: a modern lakópark a 21. század városi életmódjának és technológiáinak megfelelően van felszerelve. A 13. kerületből gyorsan megközelíthető a belváros, így ideális választás az aktív életet élők számára is. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé a mindennapokat, míg az új lakásokban olyan okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók, melyek távolról, mobiltelefonról vezérelhetők.

Közösségi életterek felnőtteknek és gyerekeknek
A Young City otthonokhoz gondosan kialakított közösségi tereket is kapnak az itt lakók. Az épület földszintjén közösségi iroda, a parkosított közös kertben pedig számos játék áll majd rendelkezésre. Az épület közelében modern játszóteret is találunk, de bármikor meglátogathatjuk a Margit-szigetet és a Városligetet is.

Sport a saját kertedben
Tudjuk, hogy a sport és a szabad levegőn töltött idő elengedhetetlen a teljes élethez. A Young City segít az egészséges életmódot követőknek: a parkosított, közös kert szabadtéri edzőparkja, jógakertje és futópályája mindig lehetőséget ad a kikapcsolódásra.

Kellemes környezetben, közel a belvároshoz
A Young City a 13. kerület egyik legzöldebb környékén épül. Az 1-es villamos és az M3-as metróvonal állomásai gyalog csupán néhány percre találhatók, az Árpád híd pesti hídfőjénél pedig számos üzlet és szolgáltató érhető el. A lakópark így egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet előnyeit Angyalföldön, Pest egyik legkedveltebb városnegyedében.

  • új építésű
  • egyéb fűtés
  • északnyugati tájolás
  • Épület emelet: 9.
  • Épület szint: 9. emelet

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
215db szabad hely
Nincs megadva

Környék bemutatása
© 2021