Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
30 600 000 Ft
850 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
30,6 M Ft
850 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 344 7185
ReferensKatona Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás

36 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Érdeklődő!
Budapest legélhetőbb környékén, a XIII. kerület, Pannónia utcában kínálunk egy szuper, 36 négyzetméteres 2 SZOBÁS lakást. A RENDEZETT, tiszta panelházban, az 5. EMELETI lakás igényesen FELÚJÍTOTT, szép állapotú. A nappali 18,5, a háló 7,7 m2. A fürdőben ZUHANYKABIN található. A lakás elrendezése, a KÜLÖN BEJÁRATÚ szobáknak köszönhetően kényelmes életteret kínál. A NYÍLÁSZÁRÓK a házban ki lettek CSERÉLVE, BIZTONSÁGI ajtó lett a lakásra felszerelve.

A környék infrastruktúrája kiváló. A közösségi közlekedés igénybevételével a lehető legrövidebb időn belül lehet eljutni Budapesten bárhova. Gimnázium, általános iskola, orvosi rendelő, és élelmiszer-, és egyéb boltok találhatóak a lakás közvetlen közelében.

Mérete, elosztása, a ház és a lakás állapota lehetővé teszi, hogy a fiatal pályakezdőktől, az idősebb korosztályig mindenki megtalálhassa itt a nyugalmát a nap végén. Befektetésnek is kiváló lehetőség! A kiépült infrastruktúra és a remek közlekedés mellett pedig a Duna közelsége, a friss levegő, a csendes, parkos környék a legvonzóbb tulajdonságai az ingatlannak. Amennyiben felkeltette érdeklődését a lakás, hívjon bizalommal, jó szívvel ajánlom megtekintésre ezt a szép lakást!


Referencia szám: LK503723-IT

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020